Magandang bye mars

Magandang bye er tagalog for farvel. Mars er over, og månedens oppsummering er klar.

Månedens høydepunkt:
Cacheturen i Rådeskogen:

Ikke det at runden var så veldig fin, og ikke det at det var noe spesielt med cachene, men det var så deilig å komme seg ut på tur og finne mange cacher.

Månedens nedtur:
For mange år siden var jeg colaholiker. I fjor sommer, da det var så himla varmt, var jeg på god vei til å bli colaholiker igjen. En iskald boks med cola var himmelsk, og jeg klarte ikke gi meg da høsten kom. Men til slutt måtte jeg bare si stopp.
Etter jul har jeg hatt mer og mer lyst på cola, men jeg har nektet meg selv. Men da Eileif kom hjem med en 6-pack små glassflasker med cola, klarte jeg ikke å dy meg mer…

Heldigvis smaker ikke cola på glassflaske like godt som det gjorde i gamle dager, og heldigvis smaker ikke cola på glassflaske like godt som cola på boks, så etter den lille flaska har jeg ikke hatt noe colabehov 😀

Månedens bøker:
God karma av Marian Keyes:

Omtalen er her.

Det siste vitnet av Kate Brady:

Fant ikke bilde av den norske utgaven, og var for lat til å ta bilde selv. Her er omtalen av denne.

Se Norges blomsterdal av Ingrid Bjørnov:

Og her er omtalen av den.

Månedens hverdagsøyeblikk:
Etter at vi fant ut at Nairo har forkalkninger, har han hver kveld fått litt våtfôr iblandet oljer. Og da må man jo tørke seg etterpå, må vite 😉

Veldig ofte gjør han det på madrassen sin, på bildet her gjør han det i senga til Eileif 😉

Månedens Nairo:
Da Nairo hadde som mest vondt, ville han ikke engang bli med opp på mitt soverom. Nå for tiden virker det ikke som han har det minste vondt i det hele tatt, han oppfører seg som seg selv. Og dermed blir han med opp stort sett hver eneste kveld.
Det er derimot ikke ofte han hopper opp i senga, men sånn har han alltid vært, det blir for varmt for han. Derfor er det veldig kos når han først kommer opp:

Men her ser det da ut som han lurer på hva i alle dager jeg driver med 😉

Månedens shopping:
Definitivt festdrakten:

Den er ferdig lagt opp og passer perfekt, går akkurat på nedsiden av forkleet. Jeg må sy i 4 trykknapper i skjorta pluss at jeg må sy fast festet til veska, og så er den klar til bruk etter litt stryking/damping.
Jeg har også fått kjøpt bunadsstøvletter! 😀

Månedens strikketøy:
Holder fortsatt på med det som skal bli en gave, så jeg vil ikke vise frem. Nei, det blir ikke kjempemye strikking, men jeg har det heldigvis ikke travelt 🙂 Samtidig har jeg allerede bestemt meg for hva som blir neste prosjekt (det er ikke å gjøre ferdig forrige prosjekt), og jeg gleder meg så mye til å begynne med det at jeg egentlig burde strikke mye oftere for å bli ferdig med det jeg holder på med.

Månedens naturbilde:
Det må bli dette, tatt en tidlig morgen på cachejakt for å fylle et hull i datomatrisen:

April er foran oss, jeg fortsetter med å fylle datomatrisen samtidig som jeg også vil forsøke å klare alle suvenirene i Cache Carnival. Jeg vil kose meg i påsken og jeg håper på masse fint og ikke altfor varmt vær.

6 Comments

 • boerboelheidi

  Cola og glassflasker er jo bare ? Men boks er jo også godt 😀
  God at det ser ut til at Nairo har det bedre, og nå går det mot varmere tider også, og sikkert bedre for kroppen.
  Gleder meg til å se festdrakten på deg, den ser veldig fin ut. Og gleder meg til å se støvlettene, det synes jeg er litt finere enn sko.. Hm, lurer på om støvletter går til min bunad..?
  Jeg skulle til å si at du har et bilde som (etter min mening) er finere, men nå husker jeg ikke hvor jeg så det hos deg, om det var på bloggen eller snap.
  Jeg strikker mye fortere og oftere når jeg har noe nytt å starte på. Godt å bli ferdig med de gamle, og spennende med det nye.

  • Kjersti

   Heidi: Glassflasker funker bare ikke for meg lenger, det var jo SÅ godt for 25-40 år siden! 😉
   Merker ikke på han at han har vondt. Har ikke blitt noe stiv etter de turene vi har gått, så jeg er klar for å teste enda litt lengre turer med han 😀 Er nok bedre med plussgrader enn med minusgrader, bare vi ikke får samme sommer som i fjor 🙁
   Jeg synes ikke bunadssko er fint i det hele tatt, og i tillegg synes jeg spennene på de er altfor prangende. Bunadsstøvletter er dyrt, men Eurosko (tror jeg) hadde noen jeg helt klart kan leve med til 999,-. Klart støvletter går til din bunad! 😀
   Er det naturbilde du mener, nå fra mars? Klarer du å huske i hvilken sammenheng jeg postet det og/eller hva som var på bildet? Jeg tar vare på alle Snap-bildene mine, så jeg finner det garantert igjen.
   Helt sant, er jo så moro med noe nytt! Jeg tror ikke jeg har mer enn to UFO’er liggende, egentlig vil jeg ikke ha noen liggende, men nå ble det bare sånn… 😉

   • boerboelheidi

    Enig i at det var bedre før, men det tror jeg har med at man (jeg) ikke drakk det så ofte. Drikker ikke ofte fra glassflasker eller bokser nå heller, men brusen drikker man ofte..
    Du tar vare på alle Snap ja, det burde kanskje andre gjøre også ? Det var nok Snap (har sjekket på bloggen nå), ikke slik veldig lenge siden (alt er relativt), det var noe med motivet, trær? Men det som gjorde selve bildet var lyset/stemningen. Var sikkert en morgen..

    • Kjersti

     Heidi: Det er mulig, at det var fordi man ikke drakk det så ofte. Og fordi vi nå har et mye større utvalg av brus.
     Hmmm…lurer på om det var det tåke-bildet som jeg husker du kommenterte på, bare et hogstfelt med trær på andre siden og morgentåke. Fant det, sender deg det på messenger for å se om det var det 🙂