Bye bye sommerferie 2017

Nå har jeg noen feriedager til gode, men hvis vi ser på kalenderen og finner ut når det faktisk er reell ferie igjen, så er det 20 uker til. 20! Jeg vet jo at de ukene går knallfort når man begynner å se litt tilbake på de, men å se fremover, d.e.t er langt, det!

Så hvordan har denne andre delen av min sommerferie vært (første del kan du lese om her)? Det absolutte høydepunktet, ikke bare for sommerferien men for store deler av året, var å få besøk av Heidi, Tore og Jen. Uforutsette årsaker gjorde at de måtte dra hjem litt tidligere enn planlagt, men jeg er så glad for at de valgte å komme uansett, og selv om det ble mye som skulle gjøres på 48 timer, så storkoste jeg meg fra morgen til kveld, jeg tror faktisk jeg smilte mens jeg sov også 🙂

I påsken laget jeg meg en to-do-liste. Den ble jeg ikke ferdig med, så jeg bare endret overskriften til to-do-liste for sommeren, og har vel ikke gjort en eneste ting på den lista. Alle disse tingene er ting jeg egentlig koser meg med å gjøre, men jeg har bare ikke gidda å sette meg ned med det. Så da blir det vel til å endre overskriften til to-do-liste for høsten 😉

Den store nedturen disse to ferieukene er selvsagt ny runde med smerter. Jeg kjenner jo at tanna fremdeles er øm, men jeg har, BANK I BORDET, ikke hatt noen vond natt siden natt til torsdag, så det er ingen tvil i min sjel om at penicillin-tablettene har virket. Og istedenfor å ta smertestillende etter klokka, tar jeg det nå heller etter behov pluss om natta. Men jeg tør ikke legge ut på noen lengre eller slitsom gåtur før alt er i orden inni der, og det har vært et savn den siste halvannen uken. Jeg ville jo ut og gå lang tur med matpakke, kakao og sjokolade, ha med speilrefleksen og prøve å ta noen fine bilder, finne mange cacher. For selv om jeg helt klart har mange funn totalt i år, så gikk jo den milde, perfekte cachevinteren bort på grunn av smerter, og det samme nå. Så jeg krysser fingrene for en fin høst med mange helger med oppholdsvær, så jeg kan få noen turer og litt flere funn i statistikken.

Rent bortsett fra å gjøre noen ærender, så har jeg ikke gjort stort den siste uka, logisk nok. Kjøreturen om fredag ble et kjærkomment avbrekk, det var utrolig deilig å komme seg ut litt.

I morgen er det jobb igjen. Kan ikke si jeg er så veldig motivert, men jeg vet at det ikke tar mange dagene før jeg er inne i hverdagsrutinen igjen. Skolestart er alltid en hektisk periode på begge skolene, og i år blir det jo ekstra spennende siden den ene skolen har flyttet til nye lokaler. Jeg var såvidt innom der en tur om torsdag, og det blir sikkert bra til slutt 🙂

Er dere fornøyde med deres sommerferier i år? Har dere fått gjort alt dere ville, dukket det opp uventede ting som kanskje gjorde ferien enda bedre?

4 Comments

 • boerboelheidi

  Ikke bare du som koste deg, vi hadde det så flott mens vi var hos dere. Gleder meg veldig til neste gang 🙂
  Så godt at det ikke bare er hos meg slike lister blir endret, som oftest blir det gjort det som man virkelig må da.
  Ja ferien ha gått fort, heldigvis er hele høsten framfor oss, før vinteren. Så håper jeg bare at det blir en fantastisk fin og lang høst!
  Så god å lese at det går bedre, er nok penicillinen som virker, og da går det sikkert bedre hos tannlegen også.

  Og så må jeg bare spørre om noe ang bloggen igjen.. (Det forrige problemet løste seg bare av seg selv, så vet ikke hva det var, men samme det, så lenge det fungerer nå 😛 )
  Ser at du har “svak” farge på linkene du har i innlegget ditt, kan du bestemme fargen selv? Jeg har kunnet velge mellom mange forskjellige farger, men nå virker det ikke. Jeg velger farge, men blir ikke noen annen enn litt mørkere, uansett hvilken farge jeg velger. Det har ikke så mye å si altså, men litt irriterende når det blir endringer jeg ikke skjønner .P

  • Kjersti

   Heidi: Gleder meg masse, jeg også! Da skal vi ta en jentetur til Nordby og Gårdsbutiken, og vi skal ta en langtur alle sammen til Fjällbacka. Og garantert mye mer 😀
   Joda, det er ingenting på den lista som er ting som MÅ gjøres, men det hadde vært greit å sette igang med det, eller rettere sagt: kommet videre med det.
   Jeg går og diskuterer med meg selv om hva jeg skal gjøre hvis han sier at tanna må ut. Hvis jeg sier ja der og da, får jeg ikke tatt noen beroligende. Men, da er jeg ferdig med det. Hvis jeg sier nei, blir det flere dager til å grue seg.
   Så bra at det fungerer igjen! Glemte helt å se på det når dere var her!
   I dette themet kan jeg ikke velge link-farge dessverre. For jeg skulle gjerne hatt de litt sterkere eller understreket, så de var lettere å se. Jeg har funnet ut at det perfekte themet for meg ikke eksisterer, så da må jeg ta det med minst irritasjonsmomenter, og akkurat i dette themet er det linkfargene og bruken av store bokstaver i overskrifter og menyer.

   • boerboelheidi

    Å ja! Jeg gleder meg virkelig, spesielt Gårdsbutikken 🙂
    Forstår hva du mener, en gang jeg var hos tannlegen til vanlig kontroll, så var det noe som måtte gjøres, de hadde tid da.. men jeg måtte selvsagt ha ny time 🙁 Du kan tro jeg angret etterpå! Men det er bare slik det er noen ganger, men tror jeg hadde valgt annerledes nå. (eller sannsynligvis ikke..)
    Det er alltid ett eller annet (eller flere ting) man ikke får uansett hvilket theme man velger ser det ut som. Jeg har nesten 600 å velge mellom, men orker ikke begynne å se på igjen. Det har en tendens til å gå litt tid da..
    Jeg er ikke flink med det tekniske eller hva det heter, med bloggen, men det irriterer meg når det blir forandringer jeg ikke skjønner 😛 Og jeg ikke har gjort noe. Men fargene dukker vel opp igjen med tiden de også 🙂

    • Kjersti

     Heidi: Håper du finner noe som faller i smak der 🙂
     Hvis jeg ikke sier ja med en gang, men bestiller en ny time her hos vanlig tannlege så jeg får tatt beroligende, så er jeg jo avhengig av at Eileif kjører. Og han kan ikke være borte fra kurset. Så vi får bare se hva som skjer.
     Har mengder å velge mellom jeg også, men jeg tror jeg må være kresen, for jeg kan sitte i timesvis uten å finne noe som helst jeg liker. Jeg har lastet ned noen som ligger på vent i tilfelle jeg blir lei av dette.
     Å rydde opp i noe man ikke skjønner, er den verste rydde jobben man kan ha! Håper det retter seg sånn helt automagisk :p