Cachetur i Hafslundskogen

I går ble det cachetur i Hafslundskogen sammen med Lisa, hennes datter og Raymond. Jeg trodde i min enfoldighet at Hafslund bare var området rundt hovedgården, men neida, Hafslund strekker seg nordøstover også.

Værmessig startet ikke dagen særlig cachevennlig, jeg hadde regn på turen innover. Men akkurat som lovet så sluttet det å regne, og selv om det blåste en god del, så ble det bare deilig når sola dukket opp.

Fin og bred sti til å begynne med:

Ut på tur, alltid blide:

Toåringen ute på eventyr på egen hånd:

Runden består av en trail på 7 cacher, pluss 4 andre cacher. De 4 andre hadde Raymond tatt før, men vi tok oss tid til å gå bortom de også, så klart. Raymond har aldri vært den som sier nei til litt ekstra gåing 😊

Det var noen hinder vi måtte bøye oss under:

Og Lisa tok 20 sekunders meditasjon i sola:

Dette var en kjempefin liten runde, selv om det var bløtt og leirete mange steder. Ellers var det lettgått terreng, det eneste stedet det var en skikkelig bakke, var opp til en av de “ekstra” cachene:

Det ble litt latter i forsøket på å få alle 4 på samme bilde:

Men det var altså så deilig å være på tur i går:

Skikkelig batterilading for meg ihvertfall ❤️

Maurtuene har våknet til liv:

Og hvitveisen har absolutt begynt å blomstre:

Det ble 11 funn i går: 10 tradisjonelle og 1 mystery. Og jeg gleder meg allerede til neste gang det blir batterilading! 🥰

2 Comments

  • Tove

    Litt misunnelig på dine snøbare og turvennlige områder. Ser deilig ut. Selv om jeg glad i vinteren så er jeg ikke så glad i overgangen fra vinter.

    • Kjersti

      Tove: Det er helt klart en av fordelene med å bo her nede, slippe snøen så tidlig. Spesielt i år hvor vinteren var uvanlig snørik.

Det er så koselig å få kommentarer, så legg gjerne igjen noen ord :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.