Caching i Strömstad fjerde lørdag på rad

Så ble det tur til Strömstad i går igjen, fjerde lørdag på rad! Ikke at jeg hadde nevneverdig lyst til å cache i går, men jeg trengte 3 funn, og det er kortere å dra til Strömstad for meg enn til f.eks. Sarpsborg, så da krysset jeg fingrene for at det skulle bli en kjapp og enkel tur. Så heldig var jeg ikke.

Hadde sett meg ut 3 cacher på en liten gåtur, men den eneste mulige parkeringen i nærheten var ikke et sted jeg hadde lyst til å parkere. Dermed utgikk de tre. Så kjørte jeg til en av de arkiverte jeg ikke fikk tittet ordentlig etter forrige helg, men i går sto det fortsatt en bobil veldig nært GZ, så da ble det uaktuelt også.

Valgte å kjøre inn i Strömstad sentrum, parkerte der, og ruslet mot en tradisjonell. Passerte denne skulpturen på veien:

Hadde ikke helt trua på funn på denne cachen da de to siste har logget DNF, og det måtte jeg gjøre også. Så da gikk jeg til en tradisjonell som ble publisert i slutten av februar, og der ble det heldigvis funn. Og de eneste som holdt meg med selskap, var to ender:

Glad for at det ikke var stor aktivitet her akkurat da jeg var der, for da kunne det potensielt ha vært mye folk:

Når jeg først var ute på gåtur, kunne jeg stikke bortom en annen arkivert som jeg hadde store forhåpninger om at skulle være på plass. Og etter litt venting på at to mennesker skulle fjerne seg, hvor jeg tittet på utsikten innover mot byen så lenge:

Så ble det heldigvis funn her.

Trengte fortsatt ett funn til, og tittet litt på kartet da jeg kom tilbake til bilen. Jeg hadde flere muligheter, men hadde nå brukt 2 timer på 2 funn (inklusive kjøring hjemmefra), så jeg var lei og ville bare hjem. Så da dro jeg til den cachen jeg satset på at jeg hadde størst sjanse til å finne, nemlig den Lisa, Raymond og jeg måtte DNF’e for 3 uker siden, på Hällekind. Der fikk vi jo et tips, så jeg håpet det skulle være bra nok til funn.

Parkerte så nærme jeg turte og tuslet kjapt nedover bakken, med denne fine utsikten foran meg:

Og selv om jeg leta på feil plass først, ble det allikevel et kjapt funn og jeg kunne sette snuta hjemover. 3 funn på 3 timer (tradisjonelle, hvorav 1 arkivert) er ikke akkurat noe å skryte av, men jeg fant det jeg trengte, og det får være bra nok. I tillegg slapp jeg unna regnværet!

4 Comments

 • Tove

  Jammen “står du på” . Jeg går lei jeg, hvis jeg “må” finne. Men belønningen din er jo å nå målene dine, og det er jo moro 🙂 Snart er det påske og fridager og kanskje flere dager å cache på 🙂

  • Kjersti

   Tove: Jeg går også lei hvis jeg “må”, men motivasjonen er at hvis jeg ikke tar de jeg kan når jeg trenger noen på en dato, så er det så mange år til neste gang den datoen er på en lørdag.
   Jupp, det blir noen fridager straks. Trenger bare funn på påskeaften, men får se om det blir flere dager med tur 😊

 • Lisa

  Og jeg mener at man bør finne 10 cacher i timen 😜 Gjelder iof PT i skogen dog, og ikke arkiverte eller levende HN-cacher

Det er så koselig å få kommentarer, så legg gjerne igjen noen ord :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.