Caching i Strömstad tredje lørdag på rad

I går trengte jeg 6 funn, og da hverken Raymond eller Lisa kunne være med, grublet jeg lenge på hvor jeg skulle dra. Det har blitt arkivert veldig mange cacher i Strömstad i det siste, og siden de fleste antagelig fremdeles er på plass, fant jeg ut at jeg skulle dra dit, for tredje lørdag på rad.

Jeg overførte 20 cacher til GPS’en, og ikke bare arkiverte. Første stopp ble bomtur, da det sto en bobil 2-3 meter fra GZ, så jeg ville ikke lete for mye. Det var en av de arkiverte, men jeg tror den fortsatt er der. De to neste gikk kjapt og smertefritt.

Kjørte så til et nytt sted for å se etter en annen arkivert. Etter mye om og men ble det funn på den, men det var antagelig bare fordi den ikke var på plassen sin. Da jeg kom hjem, oppdaget jeg at funn på denne innebar at jeg fikk tettet et hull i D/T-matrisen, og det var SÅ deilig!

Neste stopp var Seläter. Første funn der var i tilknytning til denne gamle telefonkiosken:

Ikke mange meterne unna sto ei skikkelig puppeguri:

Og her hadde de rammet inn inngangen til brygga, noe som ga et fint motiv:

Det andre funnet her kunne blitt en arkivert, og da fikk jeg meg en fin liten tur langs stranda:

Selv om det ikke var utsikt til skikkelig åpent hav, var det godt med litt sjøluft.

Det ble ikke noe funn på den arkiverte, den kan jeg med sikkerhet si var borte vekk.

Kjørte noen få hundre meter og gikk et par hundre meter for neste funn, men omtrent akkurat der jeg tror cachen skulle være, var det et par som satt seg ned. Så da var det bare å returnere til bilen, der det var en cache jeg fant kjapt.

Da manglet jeg ett funn for å få de 6 jeg trengte, og samtidig med at jeg glante på kartet for å finne ut hvor jeg skulle dra, får jeg melding fra Lisa om jeg ville stikke innom. Det ligger en cache ikke langt fra der hun bor, så da ble valget enkelt. Etter en kjapp tur innom 2 butikker, møtte jeg Lisa og datteren utenfor huset, og så gikk vi en runde så datteren fikk sovnet. Jeg fikk logget cache, og så var det inn til Lisa og skravle en times tid før jeg dro hjem.

Neste gang jeg skal ut for å finne arkiverte cacher, skal jeg ikke dra alene, for jeg kjenner jeg blir motløs og oppgitt. Men de 6 funnene ble fordelt på 3 tradisjonelle og 3 mysteryer, hvorav 1 mystery var arkivert, og det var den som fylte et hull i D/T-matrisen. Så jeg er jo fornøyd, tross alt.