Du skulle fylt 90 i dag

I dag er en sånn rund merkedag som gjør litt ekstra vondt. Den fine, snille og tålmodige pappaen min, som døde så altfor tidlig, skulle fylt 90 år i dag. Jeg har ingen datoer på disse bildene men dette første er tatt på hytta, antagelig sommeren 1980:

Da var han 47 år, og ikke vet jeg hva han holder på med, men solbrun var han.

En av hans store hobbyer var bueskyting, og han spilte på bedriftslaget til SAS på Fornebu, der han jobbet. Annenhvert år holdt SAS Fornebu og SAS i København (Kastrup, antar jeg) turneringshelger, hvor det var bueskyting på formiddagen og fest på kvelden. Dette bildet er fra en sånn helg, jeg vet ikke om det er tatt i Norge eller i Danmark:

Jeg har vært med på 2 sånne helger selv, en i Danmark og en i Norge, men det var noen år etter at pappa døde. Og det skal også sies at jeg ikke skjøt noe selv i de turneringene, selv om jeg drev litt med bueskyting.

Her er han fremme og sjekker resultater etter en runde:

Hatten han har på seg har vi på hytta ennå ❤️

Det er rart med det, for jeg kjenner ikke til noe voksenliv med pappa, jeg var jo bare 9 da han døde. Allikevel går det mer og mer opp for meg for hvert år som går alt jeg har gått glipp av. Alle samtaler, all kunnskap, alle opplevelser.

Hadde han levd, hadde vi nok feiret om lørdag. Så da stakk jeg bortom kirkegården med blomster til han:

Og så feiret Eileif og jeg med litt kake på kvelden:

Gratulerer med den store dagen din, englepappaen min! Fortsett feiringen ut i de små timene oppe på skyen din ❤️