Takknemlig for fine dager

Denne uka har jeg tenkt mye på den fine dagen jeg hadde om lørdag. Og så slo det meg at jeg har hatt mange flere fine dager så langt i år, og de har jeg lyst til å oppsummere i et lite innlegg. Bare for å gjøre meg selv mer oppmerksom på at jeg har masse å være takknemlig for!

Nyttårseventet ved Boltjern 1. januar:

For selv om jeg måtte flytte eventet fra der jeg hadde det før pandemien, og det kanskje ikke var en helt optimal plass, så ble det veldig koselig!

Cachetur på Hvaler 21. januar:

Kaldt var det, men veldig stas med over 20 funn på én dag, det var lenge siden sist!

Dåpen til yngste barnebarnet 12. februar:

Skal ikke legge skjul på at det var stressende å sette seg i bilen og kjøre langt så tidlig på morgenen, og også å komme hjem sent på en søndag, men å få vært så mange timer sammen med familie gjorde det verdt det på alle mulige måter!

Cachetur alene til Torsnes 18. februar:

Turen var så mye finere enn jeg hadde forventet, så det var dønn kjedelig å ikke ha noen å dele dagen med. Men jeg koste meg allikevel, selv om det høres umulig ut å både synes noe er kjedelig og å kose seg samtidig.

Cachetur alene til Elinborgskogen 21. februar:

Veldig takknemlig for at jeg fikk tatt et par feriedager i vinterferien, og dermed kunne fylle en ekstra dag med cachefunn:

Hadde gruet meg til å gå den runden, men den var bedre enn fryktet!

Overraskelsesdag for ei venninne 25. februar:

Herlighet, som jeg koste meg! Selv om jeg var litt stressa for om hun kom til å bli fornøyd også:

Men hun var fornøyd, og jeg var fornøyd, og dermed ble dagen veldig bra!

Caching og mye mer 4. mars:

Det var ikke bare cacheturen som gjorde dagen så bra:

Men også å være sammen eldste lillemor, besøke ei venninne på bursdagen hennes, kjøpe med kake, cupcake og makroner fra beste lille kakeriet, og hente hjem en bok jeg har ønsket meg lenge.

Så jeg har masse å være takknemlig for disse første 2 1/2 månedene av 2023, jeg må bare bli mye flinkere til å faktisk legge merke til det! ❤️

6 Comments

 • Annikken

  Dette var et veldig hyggelig innlegg å lese og så tror jeg det er utrolig viktig å gjøre akkurat det du gjorde her ❤️ oppsummer de hyggelige tingene eller dagene man faktisk har og lære seg å sette mere pris på hvor heldige vi faktisk er her på berget 🌸🌺 Takk for påminnelsen Kjersti

  • Kjersti

   Annikken: Takk! Jeg prøver, men det er jaggu vanskelig når tiden blir spist opp av hverdager. Så jeg må tydeligvis sparke meg selv i baken litt oftere for å minne meg på at det er noen virkelig fine dager innimellom ❤️

 • boerboelheidi

  Viktig å huske på de fine dagene ja 😊
  Jeg gleder meg hele tiden til det blir helg, men ofte er det små fine ting som skjer på en helt vanlig dag også. Den morgenen jeg tok med Skye å gikk til Bismo når jeg skulle på jobb, dagen ble så mye bedre. Eller den dagen vi tok med både Skye og Vesla å gikk en lang tur etter jobb denne uken. Merkelig nok så har ofte fine dager for meg noe med hund og ute å gjøre 😂 I går gikk vi en km for å se etter en cache vi hadde DNF på fra før, da ble det funn, og en liten tur med Skye 😊 Gleder meg såå mye til vi kan dra på skikkelig cachetur igjen, til våren, i mai kanskje..

  • Kjersti

   Heidi: Det du skriver minner meg om de blogginnleggene jeg hadde med hverdagsglimt, som jeg til slutt ikke klarte å følge opp lenger, for jeg var ikke noe flink til å se de små øyeblikkene. Så det gjelder å være bevisst på å legge merke til de, og der har jeg forbedringspotensiale.
   Synes ikke det er merkelig i det hele tatt, jeg 🥰
   Jeg “må” ut og finne 9 cacher i dag, og det er så kaldt at jeg har ikke det minste lyst. Så kanskje i dag er en god anledning til å ha litt fokus på at jeg faktisk KAN dra ut og cache siden det finnes mennesker (les: dere) som ikke kan dra ut ❤️

   • boerboelheidi

    Tror de fleste har forbedringspotensiala på det. Husker på det en liten stund, så er det glemt igjen. Jeg er ofte slik, men prøver å huske på det innimellom 😊
    Ja det kan du så absolutt, -15 her når jeg sto opp (var -24 tidligere i uken)😂 Men vi skal faktisk se etter en eller to cacher i dag, sola kommer (kanskje) etter hvert, og da blir det litt bedre.

    • Kjersti

     Heidi: Det er det fokuset jeg prøver å ha også, huske på det litt innimellom.
     -10 her i morges, så vi er ikke så langt bak 🥶 Høres bra ut, da får du ha fokus på at en eller to er bedre enn ingen 😉