Dag 41 – Utfordring

Nå finnes det egentlig ikke noen dag 41 i denne serien, men jeg tenkte jeg skulle lage en dag 41, og den består av to deler.

Del 1:
Kall det gjerne en spørsmålsrunde, for her vil jeg gjerne høre fra dere om det er noe mer dere har lyst til å vite. Det kan være i forbindelse med noe jeg har nevnt gjennom denne “bli-kjent”-serien, eller noe helt annet. Jeg svarer på nesten hva som helst 😉

Del 2:
Her utfordrer jeg dere! Alle dere som har kommentert på ett eller flere av innleggene i “bli-kjent”-serien skal nå få et spørsmål. Om dere svarer på det som en kommentar på dette innlegget eller lager et blogginnlegg om det hos dere selv (de som har blogg da), er helt opp til dere.

Først skrev jeg ned dagsnummeret på de mest morsomme eller interessante utfordringene på hver sin lapp. Så skrev jeg ned navnene på de som har kommentert gjennom utfordringsperioden på hver sin lapp. Neste steg var å trekke rekkefølgen på navnene, og så trakk jeg hvilket spørsmål hver enkel skulle få. Og her er resultatet:

Pia: Du skal svare på Dag 16 – Et bilde av deg da du var liten.
Kristin: Du skal svare på Dag 26 – Ti ting om deg selv.
Tove: Du skal svare på Dag 15 – Ti ting du ønsker deg.
Janne-Kristin: Du skal svare på Dag 14 – Noe du gleder deg til – og hvorfor.
Joakim: Du skal svare på Dag 22 – Din favorittscene i en film.
Siv Anita: Du skal svare på Dag 2 – Dine 3 yndlingssanger akkurat nå.
Carina Josefine: Du skal svare på Dag 5 – Noe du savner.
fruentimmeret: Du skal svare på Dag 21 – Et sted du vil til akkurat nå.
Heidi: Du skal svare på Dag 10 – Din verste uvane.

Dette kan bli interessant! 🙂

Vil samtidig benytte sjansen til å takke for alle kommentarer og tilbakemeldinger gjennom alle disse 40 dagene!

{minsignatur}

27 Comments

  • Kjersti

   Tove: Helt i orden det, vettu, jeg synes det moro bare at du vil være med 🙂

  • Kjersti

   Tove: Tusen takk! Det har til tider vært vanskelig å gjennomføre, men det har vært veldig moro også 🙂 Og det har vært gøy å få såpass mange tilbakemeldinger på den, og det setter jeg alltid pris på! 🙂

 • Siv Anita

  HJELP; Jeg hører jo ikke på musikk!!!!
  Robie Williams; “Angels” er faktisk den eneste jeg kommer på…. sukk…

  Håper du tilgir meg!!! :S

  • Kjersti

   Siv Anita: Helt i orden det vettu, da har du bidratt med litt, og litt er bedre enn ingenting! Jeg forventer faktisk ikke at alle har lyst til å være med på denne utfordringen, men det hadde vært morsomt hvis noen hadde noen spørsmål til meg da 🙂
   Selvsagt tilgir jeg deg, snuppa!

    • Kjersti

     Siv Anita: Da må det bli bokhyllene i flertall, for her i huset leses det mye! Utfordring akseptert, bokhyllene skal det bli blogget om ved første anledning. Takk for ønsket 🙂
     PS! Du får lage en sånn dag-for-dag-greie uten rosa ting da vettu 😉

     • Siv Anita

      En ting er helt sikkert; en sånn utfordring er overhode ikke noe for meg… Har ingen favoritt ditt-og-datt, sko?, osv… nei, jeg tror jeg står over!!! he, he 😉

      • Kjersti

       Siv Anita: Hva med beste turområde? Ønsket fjelltur? Beste cacheopplevelse? Sier jeg, som ikke er kreativ *ler* Neida, det var bare et forslag for å komme bort fra det du kaller rosablogging 🙂

 • Heidi

  Så morsomt 🙂
  Glad du ikke skrev i flertall….jeg har mange :)))
  Min verste uvane nå, må være hæ? Selv om jeg hører hva som blir sagt så sier jeg veldig ofte hæ, i samme øyeblikk som jeg hører hva som blir sagt. Tror (fått signal om her hjemme…) at det kan være irriterende å måtte si nesten alt to ganger, når det er unødvendig.

  • Kjersti

   Heidi: Sånn har vi det her i huset også! Her er det den nyblivne tenåringen, som er her en gang i uka og annenhver helg, som har hæ som sitt favorittord. Det virker ihvertfall sånn. Snodig den uvanen der, for jeg mener å huske at jeg var sånn selv en periode, men har heldigvis klart å kvitte meg med den 🙂

   • Heidi

    Jeg har vært slik tidligere også, og blitt kvitt den, så får ta meg selv i nakken denne gangen også 🙂

    • Kjersti

     Heidi: Jeg tror den beste måten du kan bli kvitt det på, er å be mannen din si hæ til deg hele tiden også 😉

 • Carina Josefine

  Jeg tar utfordringen, og lager et innlegg på bloggen etterhvert 🙂

  Spørsmål til deg…

  Blir din neste hund, hvis du skal ha flere hunder, av samme rase som Nairo? (Hvis du har tenkt noe på det)

  Favorittmat har vel denne utfordringen hoppet over? (med mindre jeg misset det?) Jeg er veldig opptatt av folk sin favorittmat :p

  Skulle spørre om bokhylla di, men ser at siv anita kom meg i forkjøpet…

  • Kjersti

   Pia: Jeg har ingen planer om å troppe opp på døra til mammaen din og spørre om å få se barnebilder av deg, det tror jeg hadde blitt en aldri så liten smule flaut 😉 Men jeg fant deg på bildet uten å se på taggingen først, og jeg fant flere jeg kjente igjen, folk jeg ikke aner hvordan ser ut i dag. Moro! 🙂 Takk for bidraget! 🙂

   • Pia Fjellstad

    Mamma er sporty ho. Men ja, ser at det hadde vært flaut. Og tenk at det er 22 år siden det blide ble tatt. Noen er nok ikke til å kjenne igjen. hehehe

    • Kjersti

     Pia: Jeg har funnet ut at vi må slutte å telle hvor lang tid det er siden noe ble gjort, sagt eller skjedde, jeg føler meg urgammel når jeg hører sånne ting… Noen er nok veldig ulik seg selv ja 🙂

 • Tove

  Utfordring 1:
  Ser det er flere som har nevnt bokhylla di 🙂 Jeg håper du utdyper den til hvilken sjager du liker best, hvilken bok leser du nå og anbefal 3 bøker. Må se igjennom de 40 innleggene før jeg har noe mer å spørre om.

  Utfordring 2:
  10 ønsker:
  Jeg ønsker meg svært sjelden ting, så dette blir mest slikt som “lykkelig liv og opplevelser” Siden jeg nettopp har mottatt oppsigelse på jobben sammen med mine kolleger så blir det 1. ønske nesten selvsagt.
  1. Den rette jobben kommer dalende i fanget på meg ganske så snart. Headhuntet hadde passet meg ypperlig 😉
  2. Junior får jobb snarest.
  3. Kollegene mine får det samme tilbudet om jobb som meg (se punkt 1)
  4. At Barfi og jeg finner den rette “gnisten” på agilitybanen
  5. Tørt eller frossen mark . Jeg er så lei grus og søle inne etter hver tur med bikkjene
  6. At jeg/vi kommer oss av sted på noen fjellturer (må bli neste år det)
  7. Flere Ag-hopphindre og litt forbedring av dem jeg har
  8. Bli ferdig med å gjøre klar til AG-treningsbanen inne snart. MYE betong som skal fjernes 🙁
  9. MYE bedre kondis
  10. Gode resultater på Hamar til helgen 🙂

  1.

  • Kjersti

   Tove: Takk for spørsmål, skal absolutt tas med i Bokhylleinnlegget 🙂

   Synes du har gode ønsker, jeg! Headhuntet hadde passet meg også, for vi er i samme situasjon, bortsett fra at jeg “måtte” si opp. Håper inderlig du finner deg noe du vil trives med!
   Alt med agility gjør at jeg synes det er moro å følge bloggen din. Jeg skaffet meg en Border Collie i 1998 fordi jeg hadde lyst itl å trene agility, men ingen klubber her i by’n drev med agilitytrening, og jeg hadde ikke bil, så det ble aldri noe av. Men jeg synes fortsatt agility er utrolig moro, og det er få ting som så lett får meg til å gråte som en kjapp hund gjennom slalomen. Lykketårer! 🙂
   Søle og våte hunder er ikke noe moro, så det ønsket deler jeg så absolutt med deg!
   Og fjellturer kunne jeg også godt tenke meg, men det er så dårlig med fjell her helt sør i Østfold. Bare bergtopper så fulle av trær at man ikke får særlig med utsikt.
   Tusen takk for at du ble med på utfordringen, setter stor pris på det!

   • Tove

    Jeg glemte å ta med alle lotto-millionene, 2-8 av dem hadde ikke vært å forakte. Men ikke flere. Hva man skal med 30-40 mill har jeg aldri forstått :-S

    • Kjersti

     Tove: Jeg er helt enig med deg, men hvis jeg hadde fått 30-40 mill, hadde jeg takket pent og satt opp et stort glis. Jeg har snudd på kronene i så mange år at jeg ville aldri lært meg å sløse selv om jeg hadde hatt mye penger, men å kunne glemme bekymringer over gammel bil og problemer med hus og hytte hadde vært en ren lettelse 🙂

 • Tove

  Flere spørsmål.
  Hva regner du som ditt største talent/ er du best på?
  Hva skulle du ønske du var god på?