Dagene flyr forbi

I ferien i juli klarte jeg å skrive 15 blogginnlegg, det vil si ett innlegg annenhver dag. Nå er vi over halvveis i august, og dette blir det fjerde innlegget. Det er jo ikke så rart, sånn egentlig, for det skjer jo mer “unormale” ting i ferien, så det er lett å finne noe å blogge om, samtidig som det ikke skjer så mye annet enn jobb på hverdagen nå etter ferien, og jeg blogger jo aldri om jobbrelaterte ting. Allikevel går dagene i ett, og jeg synes jeg knapt nok setter meg ned etter jobb før jeg skal gå og legge meg og så dra på jobb igjen.

Det eneste som blir dokumentert av hverdagen for tiden, er bildene fra BeReal og en og annen Snap. Om søndag skulle jeg ut med Nairo, men det hadde han ikke tid til, for Eileif holdt på med mat:

Men jeg fikk han med ut i gangen til slutt:

Alt går forresten fortsatt bra med Nairo etter operasjonen ❤️

Ute i skolegården her om dagen:

Og inne i et klasserom en annen dag:

I dag har jeg vært første dag på den andre jobben etter at lærerne begynte på jobb igjen, og det var like koselig å se alle de som det var å se alle på den jobben jeg er mest på, i tillegg til å hilse på alle de nye vi har fått på den andre jobben. Dagens BeReal ble fra gangen:

Helgen blir rimelig hektisk, men alt er koselige ting, så det gleder jeg meg til!

4 Comments

 • boerboelheidi

  Jeg sjekket hos meg selv, der var det 0 i juli gitt 😂 Men har ett i august, og kommer snart ett til 😊
  Mat er viktig, selv om Skye hadde gått ut istedenfor å følge med på maten. Akkurat nå spiser hun greit, men er jo ikke lenge til neste løpetid og så innbilt, da er det på’n igjen! Ikke bare det med at hun ikke spiser, men hun har funnet ut at hun kan heller ikke være alene med “valpene” når hun har de… Jeg har mumlet noe om det positive med å ha hannhund noen ganger siste året.
  Siste ferieuken min nå, har vært godt å ha “sen” sommerferie. Hadde det vært opp til meg hadde den vært enda senere 😊

  • Kjersti

   Heidi: Du mistet litt piffen, du, og det er helt greit ❤️ Jeg har jo som mål å alltid legge ut minst 10 innlegg i måneden, så jeg må henge i litt for å få det til i august.
   Usj, det høres frustrerende ut. Har du prøvd med det du prøvde på Amanda? Var det ikke bringebærblader eller noe sånt? Er noen ulemper med hannhunder også, er ikke bare rosenrødt.
   Kunne hatt ferie hele året, jeg! 😂
   PS! Veldig rart, men jeg har ikke fått noe varsel om kommentaren din. Håper det er et forbigående problem.

   • boerboelheidi

    Ser ikke ut som den kommer så veldig tilbake heller, men vet aldri, plutselig er jeg tilbake for fullt 😊
    Ja har prøvd det, men merket ikke forskjell. Ja vi har hatt hannhunder før, og er et par ting jeg kunne tenkt meg vært foruten med de også 😂 Er jo individforskjell, så man må bare ta et valg og håpe det beste.

    • Kjersti

     Heidi: Går jo i bølgedaler, noen ganger vil man, andre ganger ikke. Men blogging er vel generelt på vei ut.
     Store individforskjeller, absolutt!
     Denne gangen fikk jeg varsel om kommentaren din, det forrige varselet hadde av en eller annen grunn havnet i spam-mappa…