4 cacher og årets Ingrid Bjørnov på Geiteberg

Det har blitt tradisjon for Solveig, Cecilie og meg å dra på Ingrid Bjørnov-konsertene på Geiteberg kulturbruk på Tomter, og årets tur var i går. Men jeg trengte 4 cachefunn i går, så jeg startet med en tur til Høiås-Venås-traktene. Første stopp var en mystery med field puzzle, og jeg fikk akkurat det jeg forventet meg. Nok til å gi et favorittpoeng!

Som vanlig byr området på fine stier:

Den neste cachen var lett som en plett, og jeg kunne bare nyte naturen:

Så flyttet jeg bilen noen meter og gikk til de to siste. Den første av de var en kjapt funn, men den siste slet jeg big time med. Både mobilen og GPS’en hoppet og spratt, og selv om hintet var klart og tydelig, var det mye som stemte med hintet. Nå begyte jeg å bli sent ute for avtalen med jentene, så jeg bestemte meg for å gjøre et siste forsøk på cachen. Gikk til der jeg akkurat da fikk GZ med GPS’en og jobbet meg systematisk utover, og da fant jeg den lille rakkeren! Puh!

Fikk hentet Cecilie og vi kjørte så til Solveig der dagens middag besto av hjemmelaget og selvsnekret pizza:

Jeg er ikke SÅ glad i pizzaskorpe, men det er godt når bunnen er tynn, og jeg fikk den mest luftige skorpen siden jeg ikke tok saus helt ut til kanten. Pizzaene ble bakt på pizzastein i gassgrill, nydelig!

Ikke hadde jeg bare skravleselskap under middagen, jeg hadde også koseselskap:

Etter i underkant av halvannen times kjøring, og heldigvis ingen flomutsatte områder, var vi fremme på Geiteberg kulturbruk:

Ingrid kom på scenen, og skuffet som vanlig på ingen som helst måte:

Hun har alltid en hemmelig gjest på disse konsertene, og denne gangen var det fiolinist i Det norske kammerorkester, Bjarne Magnus Jensen:

Og perkusjonist i Kringkastingsorkesteret, Joakim Nordin:

Både alene og sammen med disse to vartet Ingrid opp med mye humor, som vanlig, men denne gangen ble det mer fokus på klassiske stykker. Vakkert!

Halvannen time senere gikk vi ut av låven og ut på tunet i en nydelig sensommerkveld:

Vi fikk også se restene av solnedgangen da vi gikk tilbake til bilen:

Det har vært Grensetreff i Halden de siste dagene (biltreff), så vi tok en runde i streeten da vi kom tilbake til byen, og så var det bare å komme meg hjem og finne senga. Altfor sent for meg å lukke øynene ved 01-tiden, men så absolutt verdt det! ❤️

2 Comments

 • boerboelheidi

  Ser ut til å vært en fin kveld 😊
  Slike cacher man finner etter man nesten/egentlig har gitt opp gir så god følelse.
  Liker du ikke pizzaskorper 😲 Det er det beste! Men like greit det ikke er så mange som liker det, mer til oss som liker det 😁

  • Kjersti

   Heidi: Veldig koselig, som alltid!
   Enten gir de god følelse, eller så blir man så oppgitt fordi den egentlig var veldig enkel 😂
   Normalt går skorpene til Nairo, hvis det ikke er noe saus eller fyll på de 😉 Men nei, jeg spiser de hvis jeg må, og dropper de ellers. Pizza er best med fyll 😀