Ikke covid-19 denne gangen

Torsdag var det kaldt, men helt nydelig vær:

Arbeidsdagen var ikke gammel før jeg merket at kroppen ikke var helt i vater. Uggen i halsen og litt begynnende feber 😧 Våknet fredag morgen med en enda mer uggen hals. Dro på jobb og tok en koronatest, som heldigvis var negativ:

Men syk var jeg jo allikevel…

Nå pleier jeg ikke å gjøre veldig mye på fredagskvelder selv om jeg er frisk, men kvelden ble litt sløvere enn normalt. Mesternes Mester går jeg uansett ikke glipp av:

Ukeshandlinga måtte gjøres i går, så jeg dro innom både apoteket og butikken. Jeg vet ikke om disse faktisk hjelper, men jeg gir de et forsøk:

Tidligere har jeg sverget til noe som heter Dekadin sugetabletter, de lindret godt. De forsvant fra markedet, og jeg vet ikke om de som har kommet nå med samme navn smaker det samme, eller om det er en helt ny oppskrift. Noen som har prøvd både gammel og ny type, og som kan gi en tilbakemelding?

Kveldsturen med Nairo gikk bare ut på gårdsplassen. Det var tydelig at det hadde vært mye sol i går, for solcellelysene på verandaen lyste så fint:

Jeg prøvde meg på litt is i går, det lindret godt i halsen, men det gjorde at jeg fikk tannverk på grunn av ising. Og da tror jeg jaggu at jeg foretrekker sår hals 😬

I dag har vært enda sløvere enn en normal søndag. Fortsatt feber og sår hals, litt verking i ledd og muskler. Så mye av dagen har gått med til å se serien 110 som ligger på NRK nett-tv. Langt fra like bra som 113, men grei tidtrøyte.

Te hjelper også litt på halsen, det lindrer ihvertfall:

Nå håper jeg på en god natts søvn, så jeg er klar for jobb i morgen!

4 Comments

 • boerboelheidi

  Mesterens mester ser vi på også, veldig grei serie uten noe som helst “spetakkel”.
  Du tok ikke flere tester da? Ikke det at det nødvendigvis har så mye for seg kanskje, men greit å vite hva man har.

  • Kjersti

   Heidi: Det eneste som er trist med serien, er at deltakere må forlate programmet. Ellers er det vel tidenes beste reality.
   Nei. Burde kanskje gjort det, men kjenner nå at det er på vei ut av kroppen, så jeg satser på at det var en god gammeldags forkjølelse 😊