En bortgjemt perle

Jeg har gått til Drøftetrauet fler ganger før, men etter å ha tittet litt i det ene kartet jeg har, ser jeg at det skal være et utkikkspunkt på den andre siden av vannet i forhold til hvor jeg har gått før. Derfor ble dette målet for dagens tur.

Når jeg kom så langt som jeg har gått tidligere, så jeg jo at stien fortsatte videre, så jeg fulgte den. Og helt riktig, her dukket det opp litt usikt mellom trærne. Bare mobilbilder i dag.

1 090613 Utsikten ved DrøftetrauetJeg tror utsikten er mot både mot Norge og Sverige, antagelig i retning Håvedals-Langevann, dit vi også går en del turer.

Jeg aner ikke om man kan si at myrull blomstrer, men den er ihvertfall hvit og fin nå:

2 090613 Utsikten ved DrøftetrauetDet var utrolig vakkert her i dag. Blikkstille, varmt og idyllisk:

3 090613 Utsikten ved DrøftetrauetNairo er jo ingen badeengel, men han er storfornøyd hvis han får grave istykker og filleriste mose og lyng. Hvis dette i tillegg vokser ved vannkanten, sånn at alt i nærheten av han blir gjennomvått når han rister, ja da er lykken komplett:

4 090613 Utsikten ved DrøftetrauetJeg fikk han uti vannet så han hadde vann opp til magen, men da er det full stopp. Svaberget ut i vannet var så glatt at jeg ikke hadde lyst til å gå noe særlig uti selv, men tærne mine fikk ihvertfall kjent på vannet 🙂

4 Comments

    • Kjersti

      Elisabeth: *ler* Nei, du kan så si 😉 Jeg synes jo han godt kunne kjøle seg litt ned ved å gå litt mer uti vannet, men jeg tror ikke han og jeg noen gang blir enige der 🙂 Takk!