En fin hage

Jeg har hverken økonomien, kunnskapen eller rygg til å få meg en fin hage. Egentlig har jeg ikke ork til det heller, så det beste av alt hadde vært å fått hagen sånn som jeg ønsker og så at den var vedlikeholdsfri. Eller at jeg hadde hatt råd til å ansette noen til å ta seg av den. Men, when all else fails, får man gjøre det beste ut av det man har og med det man har.

Fikk startet med å røske opp en del ugress langs husveggen, slik at grusen får ligge i fred og hellene kommer mer til sin rett. Så satt jeg i gang rundt det som en gang i verden har blitt brukt som en grill, men som nå er hjemme til villvinen min. Den er bygget opp av løs stein, og de steinene har nå begynt å rase sammen. Så for å få gjort noe med dette, måtte vi begynne med å fjerne ugresset som vokser rundt den, og når ryggen min har gått seg til litt, skal vi prøve å stable steinene opp igjen. Blir sikkert en gedigen utfordring, ser for meg at når vi stabler på en side, så raser det på en annen side, men vi må jo bare prøve.

Med den flaksen jeg har, vil jeg ikke rekke å ta bilde av den utplantede potterosen min før den er avblomstret, så derfor passet jeg på å ta et bilde av knuppen i dag ihvertfall.Utrolig vakker farge på denne! Og så er det litt moro at jeg ikke har lik farge på noen av rosene mine 🙂

Min kjære startet dagen med å plukke opp alt smått etter vedstablingen sin, slik at vi har litt ekstra oppfyringsved når den tid kommer. Han ble ferdig med å stable 3 favner våt ved her om dagen, så nå ser det pent ut i oppkjørselen igjen.Nå håper jeg bare inderlig at kommende vinter ikke blir like ille som foregående vinter, for da brukte vi opp 6 favner ved…

Så fortsatte han med å klippe gress, han fikk tatt nesten alt før kleggen ble for ille. Flinke gutten min!

Jeg hadde planer om å få klippet ned den døde busken som har irritert meg i hele sommern, men ryggen min satt en effektiv stopper for det, så jeg tørket støv inne istedenfor. Føler at jeg har fått gjort noe nyttig i dag, så da har jeg god samvittighet 🙂

Bildene kan du også se her.