En langhelg over

Da var denne langhelgen over. Ble ekstralanghelg for mitt vedkommende siden jeg tok en feriedag om fredag, men det har vært virkelig deilig. Og med en rolig 17. mai som avslutning, har det egentlig bare vært en deilig helg! Kjørte hjem D for litt siden, og siden man ikke skal feire 17. mai uten is, brus eller pølse, stoppet vi på Hovland så D fikk seg en pølse og E og jeg fikk oss årets første softice. Jeg er ikke spesielt glad i softice, men èn må man ihvertfall ha i løpet av sommeren 🙂

Jobber kveld i morgen (som vanlig på tirsdager), men må tidlig avgårde da jeg har en legetime på morgenen. Hvis det er nogenlunde greit vær, blir E med sånn at jeg har selskap fra legetimen er over og til jeg må dra på jobb. Da blir det forhåpentligvis en liten runde med geocaching, har skrevet ut tre stykker i festningen som vi ikke har funnet tidligere, så får vi se hvor mange av de vi rekker. Bussen til E går ikke før litt senere på ettermiddagen, men da rekker han å handle litt først.

Håper dere alle har hatt en deilig feiring i dag og kost dere masse uansett hva dere har gjort!