En rolig helg

Planen for i går var å ta med Eileif og Nairo på kjørecachetur. Alt var planlagt, og jeg trenger en del funn for å komme i mål med planen min. Men allerede da jeg dro hjem fra jobb om fredag skjønte jeg at jeg bare måtte skrinlegge planene, jeg orket rett og slett ikke tanken på å dra ut. Jeg har frosset hele uka, har liksom ikke klart å bli skikkelig gjennomvarm. Og det å da dra ut for å hoppe inn og ut av bilen i 3-4 timer fristet ikke i det hele tatt. Derfor ble det en rolig dag hjemme, med bare en tur ut for å ta vedlikehold på en av utleggene mine og en liten gåtur med Nairo.

Kvelden kom, og jeg inntok sofaen. Det gjorde også Nairo:

(er så glad i ulve-puta mi!).

Skal vi danse og strikking. Nå håper jeg dere kan se fargen på skjørtet jeg holder på med:

Jeg får ikke sett finalen av Skal vi danse til lørdag, da er jeg i Oslo på jentetur. Dårlig planlegging! Jeg får selvfølgelig sett reprisen, men da vet jeg jo allerede hvem som har vunnet.

I dag tok Nairo og jeg oss en liten rusletur over jordet:

Nairo i langlina, da kan han styre og stelle som han selv vil. Huset vårt er det heeeelt til venstre i bildet 🙂

Jeg synes det er veldig praktisk med pannebånd/ørevarmere. Men jeg synes alle andre kler det så mye bedre enn meg!

Akkurat denne er av den tykke varianten med fluffy fleece på innsiden, den er så god! Kjøpt på Clas Ohlson, de har også vanter, luer og sokker i samme serie.

Det har blitt gjort noe på taket her et par dager siden sist jeg skrev om det. Nå går jo ikke jeg opp på det taket, men fra bakken er det kun noen flere lekter som jeg kan se:

Her fra siden som vender mot veien:

Nå venter en 4-dagers arbeidsuke, det er planleggingsdag til fredag og da har jeg tatt meg en feriedag. Det blir så bra! 😀

2 Comments

 • boerboelheidi

  Jeg klarer fremdeles ikke å se så mye farge på skjørtet, merkelig. Fire dagers uke er jo helt perfekt, spesielt om man skal bort ?
  Kan hende du klarer å la være å se noe om hvem som har vunnet til du får sett opptaket av Skal vi danse, selv om jeg tviler på at det er lett å gjennomføre 😛 Trøsten er jo at du helt sikkert har det mer moro på turen i Oslo ?

  • Kjersti

   Heidi: Da får jeg igjen prøve meg på et utendørsbilde når jeg får anledning.
   Firedagersuke er bra uansett! :p Nei, jeg klarer nok ikke å unngå å se hvem som vant før reprisen kommer. Da kan jeg ikke gå på nett i det hele tatt frem til kl. 13 på søndag. Alternativet er å starte søndags morgen med å sette det på Sumo, men jeg er ikke så gira på det altså.
   Dert er sant 😀