Glimt fra uka og gjøremål i helgen

Dette blir et sånt typisk innlegg når jeg ikke har noe spesifikt å skrive om, men jeg har mange småting som ikke er nok til å få hvert sitt innlegg. Altså litt om veldig mye forskjellig 😀

Om onsdag testet vi en ny middag:

Ikke mer avansert enn en nudelwok med mangochili-marinert svin og frossen wokblanding, men vi pleier aldri å ha salat til wok, og denne var enkel med bare mango, avokado og agurk. Oppskrift på alt sto på baksiden av svinekjøttet 😉 Veldig godt!

Om torsdag var jeg både sunn og usunn på jobb:

Den yoghurten er altså så god!

Været er veldig ustabilt her for tiden, det veksler fra plussgrader og vårfølelse til minusgrader og vinter:

Er ikke oppløftende med sånt vær i det hele tatt, men det er jo helt normalt for denne tiden av året.

Fordelen med litt sol innimellom er at det blir så fint i innkjørselen vår:

Merkelig hvor lykkelig jeg blir av stemningslys! Har ikke noe å si om det er ute eller inne, men sånt koselys gjør noe med meg altså 🥰

I går måtte jeg tilbake til Sarpsborg for å hente støvlettene jeg leverte til skomakeren forrige lørdag. Som alltid, når jeg ser en stor stol, må jeg ta bilde av den:

Er det noen som vet hvorfor det er plassert sånne store stoler rundt omkring i nesten alle byer?

Jeg fikk også kjøpt et par gaver i en av nabobutikkene til skomakeren.

Neste stopp var Plantasjen på Svinesundparken. Jeg måtte ha jord til orkideene jeg fikk til bursdagen min, og som vanlig er det vanskelig å gå innom Plantasjen uten å komme hjem med noe, denne gangen ble det 3 miniatyrer:

Aloe, Monstera og Peperomia. Så søte!

Så var det Clas Ohlson, der kjøpte jeg strips som jeg skal feste lyslenkene i kulene ute med, da elektrikertape ikke helt gjorde nytten sin når det blåser så mye ute at kulene triller av gårde.

Blomsterbutikken på Tistasenteret var neste stoppested, og så dro jeg til mamma for å gi gave og blomst siden det er morsdag i dag. Hun ville gjerne handle, så da kjørte jeg henne til Rema og tilbake:

Den andre blomsterbuketten jeg kjøpte var til pappa, siden han hadde bursdag om onsdag:

Siste stopp var Extra:

Jeg synes ikke brødmat er spesielt festlig mat, så jeg er avhengig av godt brød for å gidde å spise, og Extra har noe som heter Coop Havregull. Veldig godt!

Ett av målene mine for juleferien, var å ha en Harry Potter-maraton, se alle filmene i løpet av jula. Så langt kom jeg ikke, derfor har jeg sett en film nå og da etter jul, og i går så jeg siste filmen. Betyr det at juleferien er over nå?

Legg forresten merke til linselusa ❤️

I dag var det på tide å potte om tidligere nevnte orkideer:

Da fikk jeg også satt noen avleggere fra andre planter i jord, så får vi se om de overlever eller ikke.

2 Comments

 • Nøve

  Uff, jeg har ikke vært flink til å ta vare på orkideene mine. De lever jo i årevis likevel, stakkars. I sommer var jeg liksom snill mot dem, og satte dem ut i regnet. Og der glemte jeg dem helt bort. De står der under snøen nå 😭

  • Kjersti

   Nøve: Nei, da er det ikke mer liv i de orkideene 😂❤️
   Jeg synes de er ganske enkle å ha med å gjøre, og selv om de ikke vokser seg store her hos meg, så lever de lenge. Disse to jeg pottet om i går fikk jeg til 50 årsdagen min av mamma, så de betyr litt ekstra 🥰