Historien gjentar seg

I minner-seksjonen min på Facebook så jeg i morges at det snødde i dag for to år siden. En kjapp titt ut av vinduet i dag fortalte meg at jeg egentlig bare kunne resirkulere blogginnlegget mitt fra for to år siden, for jaggu snør det i dag også. Blæh til det!

En nyinstallert vær-app på telefonen min ga meg dette utsagnet i dag:

Appen heter WhatTheForecast, og den bugner av festlige utsagn :p

Men jo, det er “bare” mars, og vi må vel forvente snø litt til:

Det er ikke dermed sagt jeg liker det, men jeg får jo ikke gjort noe som helst med det uten å flytte. Og det har jeg jo ikke lyst til.

Hvis jeg graver dypt nok, klarer jeg kanskje å se skjønnheten i denne busken dekket av tung, våt snø:

Jeg får trøste meg med at snøen forhåpentligvis ikke blir liggende særlig lenge, den forsvinner nok i mildværet som skal komme om et par dager, før vi igjen får kulda tilbake (ifølge Yr).

2 Comments

 • boerboelheidi

  Den appen må jeg sjekke ?
  Her har det vært snø i luften, bokstavelig talt. Danset rundt uten å legge seg 😀 Jeg trodde kanskje våren såvidt hadde kommet, og satte blod til tining i kjøleskapet (til sporlegging i helgen), og så oppdaget jeg at det er meldt snø, før helgen ? Men vi er knapt begynt på mars, så får vel bare være litt tålmodig litt til.

  • Kjersti

   Heidi: Mye moro i den! Mye rart også, men verdt å ha en liten stund ihvertfall 🙂
   Dere kan vel dessverre ikke vente vår på en god stund til. Jeg venter vår i løpet av mars, får ikke lov til å snø i april!