Hverdagen er tilbake

Etter 4 uker med ferie, var det ikke med god lyst jeg troppet opp til kursstart om mandag. Det å stå opp tidlig er ikke noe problem, jeg står jo opp tidlig uansett. Men det å ikke kunne gjøre akkurat det man har lyst til, akkurat når man har lyst til det, er vel det som er verst å snu om på. Jeg skal ikke klage på lange dager, for det er jo ikke fulle arbeidsdager på kurset, men allikevel er det noe i meg som skriker etter mer ferie. Men nå er det 5 1/2 uke igjen av kurset, og så håper jeg på en praksisplass i 12 uker etterpå.

Som vanlig skjer det ikke stort når dette hjemmet er i hverdagsmodus. Men det er fler merkedager og “happenings” fremover, så det er heldigvis noe å se frem imot et godt stykke utover høsten. Det starter i morgen, da ei snuppe fyller 9 år, så fortsetter det med den årlige Grillkløverkvelden til lørdag, og neste uke fyller D 14 år (han blir fjortis!!! :p) og så er det Lapphundspesial på Biri, som jeg har fryktelig lyst til å dra på. Og sånn fortsetter det jevnt og trutt en stund fremover.

Dere da? Er dere ferdige med ferie, eller har dere slitt dere gjennom “sommeren” for å ta noen uker nå?

{minsignatur}

4 Comments

 • Heidi

  Er inne i siste ferieuken nå, men har igjen en uke til senere en gang.

  Søker dere på praksisplass selv? Eller er det i regi av kurset? Krysser fingrene for at du får plass 🙂

  Godt å ha ting som skjer i nær fremtid som man ser fram til 🙂 Grillkløverkvelden fra i fjor “husker” jeg jo 😀

  Ellers ser jeg fram til neste sommer…. det må da snart komme en haug med flotte somre snart!

  • Kjersti

   Heidi: Så deilig å ha en uke til overs! Jeg pleide å spare noen dager til romjula, så jeg fikk en uke ferie da.
   Nei, det er kursholderne som leter etter praksisplasser til oss. Er kun jeg og ei til fra Halden på kurset, så jeg håper på det beste. Tusen takk! 🙂
   Så bra at du husker den, kommer nye bilder til søndag håper jeg 🙂 Gleder meg til masse god mat!
   Ja, der sier du noe. Denne sommeren har ikke vært mye å skryte av, selv om det var ganske fint i våres. Men varmen har uteblitt…

 • camilla

  kjenner til følelsen! en sommer som er over så altfor fort, og det er sååå treigt å komme i gang.. Men, 5 1/2 uke går raskt unna da. Blir spennende med en praksisplass vel, slippe unna “skolepulten”.
  Jeg har ingen ferie i år, jobber så ofte det trengs på gartneri. Men plutselig har hun ikke trengt meg på en uke, og da er det jo litt ferie allikevel 😉
  Jeg syns jo det er deilig å være i jobb igjen. etter mammaperm og div.

  • Kjersti

   camilla: Det slår aldri feil: hver vår sitter man og drømmer om sene kvelder på terrassen, varme dager på svaberg og masse is og jordbær. Og veldig ofte er det ihvertfall sånn for meg, at innen jeg rekker å gjøre noe som helst, så blir det tidlig mørkt og det er kaldt. Nå har jo ikke denne sommeren vært noe å skryte av uansett…
   Skjønner godt at du synes det er godt å komme litt ut av huset, gjelder å få litt voksentid av og til 🙂