Julaften 2022

Jeg var skikkelig dårlig på å ta bilder i går, og sånn egentlig kunne jeg antagelig brukt de samme bildene som jeg har brukt tidligere år, siden mer eller mindre nøyaktig det samme skjedde i løpet av dagen 😂

Det var jeg som skulle hente mamma, så jeg startet med å stikke innom ei venninne for å hente en gave. Så stoppet jeg og tok de to kalendercachene som kom i Halden i løpet av desember, før jeg var innom Kiwi for bittelitt siste liten-handling, og innom Spa & Velvære for å kjøpe noen produkter hun hadde bestilt for meg. Til sist hentet jeg mamma, og da bar det rett hjem for at hun og Eileif skulle sette igang kokkeleringen; kalkunen trengte 2 1/2 time i ovnen.

Nairo ble venn med mamma (som vanlig) så lenge hun sto ved kjøkkenbenken, også når hun skulle forsyne seg:

Eileif vil absolutt forsyne seg sist, så han sitter i matkø 😜

Årets selfie gikk skikkelig dårlig:

Men maten var like nydelig som alle andre år, og det var godt å ha tilbake mammas waldorfsalat etter fjorårets opphold:

Etter middagen skar mamma kalkunen ren for kjøtt, og da var Nairo i himmelen, uansett hvor skummel mamma/bestemamma er:

Han fikk så klart litt kalkun til middag også, og han skal få litt igjen i dag og.

Som vanlig hadde mamma med riskrem, og som vanlig orket vi ikke spise noe av den. Og som vanlig var Nairo veldig klar for gaver:

Vi brukte i overkant av halvannen time på pakkene, og vi fikk så mye fint, alle sammen! Jeg fikk flere ting jeg ønsket meg, og mange ting jeg ikke visste at jeg ønsket meg, men som jeg er veldig takknemlig for ❤

Nairo fikk så klart også pakker, og han er ivrig når det er noe han skjønner han skal få:

Jeg kjørte mamma hjem ved 22-tiden, og var i seng selv litt før midnatt, dønn trøtt og sliten, men veldig fornøyd og takknemlig for en herlig julaften.

Håper gårsdagen var perfekt for dere også, og håper dere får en fortsatt god jul!

2 Comments