Kjærestetur til Personal Shopper

Utrolig nok fikk jeg Eileif med meg til personal shopper på Ski storsenter i går! Ikke bare for at jeg skulle handle, men også for at han skulle handle! Han imponerer meg stadig, den mannen min <3

Jeg hadde time først, og etter å ha fortalt Siv hva jeg var på jakt etter, gikk Eileif og jeg en runde på senteret imens Siv plukket klær. Min første stopp var å kjøpe noen nye BH’er på Change, det ble 3 vanlige og 1 sportsBH. Så tilbake til Siv, og nå kommer det (som vanlig) et skikkelig bildedryss.

Jeg har alltid trodd at capribukser vil gjøre at jeg ser kortere ut, men Siv klarte å overtale meg, derfor ble disse med hjem:

Capribukser fra KappAhl. Blusen kjøpte jeg ikke.

Her en bluse fra Zavanna som heller ikke ble kjøpt:

Så en utrolig sval og deilig topp fra Zavanna som jeg kjøpte:

Nok en topp fra Zavanna som jeg kjøpte:

Jeg ser på bildet at den er en bitteliten smule gjennomsiktig, så jeg bør kanskje ha en singlet under…

Det er tydelig at jeg liker tingene Zavanna har, for denne blusen derfra kjøpte jeg også:

Siv prøver alltid å pushe meg litt utenfor komfortsonen min, og denne blusen var virkelig et forsøk på det:

Jeg vet ikke hvor den er fra, for den ble ikke med meg hjem. Den ble rett og slett litt for mye for meg.

Men denne blusen i en lin-kvalitet fra Haust ble med hjem:

Og siden dette er en veldig utypisk farge for meg, føler jeg at den var et steg på utsiden av komfortsonen 🙂

Både denne røde toppen uten ermer og den kortermede blusen er fra KappAhl, og jeg kjøpte begge:

Jeg ba Siv om å finne noen skjørt, og hun kunne vel ikke truffet bedre enn det hun gjorde med dette antrekket:

Både t-skjorta og skjørtet er fra Byoung, og siden det er så mange farger i skjørtet, passer det også perfekt sammen med flere av overdelene, både de jeg kjøpte i går og mange jeg har fra før.

Så en bluse og et olaskjørt fra Zavanna som også ble med hjem:

Jeg ville også prøve å finne noen lette sommerkjoler, og Siv gjorde virkelig et godt forsøk. Men ingen av de ble med hjem, jeg er helt klart mer komfortabel i skjørt og topp enn i kjoler. Viser bare noen av de jeg prøvde.

Kjole fra Zavanna:

Nok en kjole fra Zavanna:

Den likte jeg kjempegodt, men den satt ikke pent i ryggen min, pluss at den var bittelitt for lang for meg.

Denne olakjolen vet jeg ikke hvor er fra, men den hadde blitt med hjem hvis den ikke hadde vært for trang over brystet:

Det ble mye penger, men det ble også mange plagg. Dette var første gang jeg var hos Siv på sommeren, så det var sårt trengte sommerplagg, og jeg er strålende fornøyd.

Det var jo første gang Eileif skulle til Siv, så de tok en prat med en gang jeg hadde betalt. Eileif sa hva han kunne tenke seg, og det var egentlig litt av alt. T-skjorter, olabukser, shorts. Så fikk vi halvannen times pause så både vi og Siv kunne få spist, og Siv kunne få plukket klær. Vår lunsj var dette:

Omelett med ost og skinke på Eileif, kylling- og baconsalat til meg. Nam!

Vi tok et par runder rundt på senteret, og så var det Eileifs tur. Blå chinos fra Vic ble med hjem:

Og lyse chinos, også fra Vic, ble også med hjem:

Resten av klærne kjøpte han (bortsett fra ei jakke som det kommer bilde av litt lengre ned, den vet jeg ikke hvor er fra), og resten av klærne er fra Boys of Europe.

Olashorts:

Han ville ha piratbukser også, men han har det samme problemet som meg, at det meste av klær som stopper midt på leggen gjør at vi ser korte ut, så piratbukser ble det ikke.

Her er olabukser, blå t-skjorte og linskjorte:

Her er jakka som ikke ble med hjem:

Jeg synes snittet på jakka var veldig stilig på han, men den er litt for lang til at den funker på han.

Lys strikkagenser:

Blå strikkagenser:

Og korall collegegenser:

Han kjøpte flere t-skjorter enn det jeg har vist her, og også 2 piké-trøyer. Også han brukte veldig mye penger, men fikk også veldig mange plagg for pengene.

Jeg var veldig spent etterpå om hva han synes om opplevelsen. Han, i likhet med meg, er ikke noe glad i å handle klær, så dette var den beste måten han noen sinne har handlet på, sa han. Og jeg kunne ikke vært mer enig! Jeg har sagt det før, og jeg kommer til å gjenta det mange ganger til: Ta turen til Siv på Ski storsenter!

4 Comments

 • boerboelheidi

  Så mye flott, og litt annet 😁
  Den blusen fra Zavanna som du ikke kjøpte (bilde nr 2?) var fin, og den passet til deg, så nå kan du angre 😂 Den oransje saken du ikke kjøpte kommer under “litt annet”, den var litt mye ja. T-skjorta og skjørtet fra Byoung var nydelig, og passet veldig godt sammen.
  Jeg syntes kjolene var kjempefine, men ser hva du mener med at den ene var litt for lang.
  Mye fint til Eileif også 👍
  Ser fordelen med slik shopping, men jeg synes det er litt morsomt å gå å se. Kunne vært morsomt for “overraskelsen” sin del, og kanskje prøve noe man aldri hadde vurdert selv.

  • Kjersti

   Heidi: Jeg synes det ble nok hvitt, men det var en vanskelig avgjørelse. Og skulle jeg angre, har vi Zavanna på senteret her i byen, så veien er ikke lang til å eventuelt kjøpe den 😉
   Jeg skjønner hvorfor Siv ville pushe meg med den oransje blusen, men hun var til slutt enig med meg i at den ble litt mye. Ja, det antrekket er jeg superfornøyd med, det ser du på ansiktet mitt og også på Siv sitt ansikt!
   Det var vel minst 3 kjoler til jeg prøvde, men muffinmagen min gjør at jeg ikke er komfortabel. Den som ble litt lang hadde jeg kjøpt hvis ikke den var for lang og satt feil i ryggen, det ble for mye stoff bak der.
   Jeg synes en time hos en personal shopper er noe alle burde prøve. Jeg sier ikke at det passer for alle, men som du sier, så får man prøvd ting man aldri ville tenkt på selv. Og ikke minst så har ikke Siv med i tankene hva du faktisk liker selv, hun plukker klær hun mener passer til deg i snittet og i fargene. Anbefales! Jeg tar deg gjerne med når dere kommer på besøk igjen! 😀

 • Siv Anita Skoglund

  Så knalltøff Eileif er som ble med og som handla så mye stilig 🙂 Ikke mange menn som hadde blitt med på noe sånn, eller tar jeg feil? 🙂

  • Kjersti

   Siv Anita: Jeg synes han absolutt er tøff som ble med! Siv sier hun har en del mannlige kunder, og det finnes jo mange menn som interesserer seg for klær og mote. Eileif er ikke en av de :p