Kontroll på sykehuset

Jeg skulle hatt ettårskontroll på sykehuset i mars, etter operasjonen i mars i fjor og kontrollen i april i fjor, men de var litt på etterskudd, så kontrollen ble i dag:

Det var akkurat som kontrollen i fjor; først sjekke blodtrykk i bein og armer, så på tredemølla i 10 minutter, og så sjekke blodtrykk igjen. Alle verdier var fine, det var ikke noe endring i trykket etter anstrengelsen på mølla, og jeg har ikke noe vondt ved anstrengelse (og det visste jeg jo). Så alt står bra til, alt fungerer som det skal, og hvis jeg bare kunne kuttet ut noen uvaner og blitt litt mer sunn, hadde det vært perfekt 😉 Men jeg er fornøyd, jeg, altså, selv om jeg forstår alvoret i situasjonen også.

4 Comments

 • Cathrine

  Da ble EU kontrollen bestått – og det er jo bra 🤗
  Nå kan du snart ta helg også 🥰

  • Kjersti

   Cathrine: Er vel alltid noen småting på EU-kontrollen som ikke er tipp topp, men sånn er det i vår alder 😉 Men ja, jeg er veldig glad for at inngrepet var vellykket!
   Det kan jeg, og det skal bli godt! ❤️

 • Tove

  Så godt å lese. Jammen bra at de fikk fikset det problemet ditt i fjor og at alt fortsatt er bra 🙂