Slutt på påska

Etter mye caching om fredag og litt caching om lørdag, var det på sin plass å la de to siste fridagene bestå av sløving. Det vil si, noe fornuftig har blitt gjort, sånn som å gå en liten tur med Nairo i går og samtidig legge ut og få publisert en ny cache (det tok 15 sekunder fra jeg sendte inn cachen til den ble publisert! 😯). Ikke noe jeg normalt ville gjort så spontant, men da har jeg ihvertfall bidratt litt i Østfoldmesterskapet.

Så var det på høy tid å få sett sesong 5 av The Crown, så jeg startet med 3 episoder i går:

Det kan jo egentlig se ut som det er Harry Potter jeg ser på, må si jeg sliter litt med å ikke høre Professor Umbridges “mM”-lyd fra Dronningen inne i hodet mitt 😂

Det har blitt 3 episoder til i dag, og jeg gleder meg til de 4 siste, for det er like spennende og interessant som jeg husket.

Noen år kommer påskeliljene i tide til påske, andre år kommer de for tidlig eller for sent. I år er det både og, for de små miniatyrpåskeliljene har absolutt vært i rute:

Men de store er ikke helt klare ennå:

Jeg sov altfor lenge i natt, så det er egentlig først nå i ettermiddag at jeg har begynt å våkne. Skal bli interessant å se om jeg klarer å sovne til vanlig tid i kveld.

2 Comments