Maleri i gave

Da vi var i Haugesund, benyttet vi anledningen til å besøke mammaen til han vi bodde hos. Til bryllupet fikk vi et kort av henne, med beskjed om at vi skulle få velge oss ett av hennes malerier i bryllupspresang. Jeg har allerede et trykk av et av maleriene hennes hengende på veggen, pluss at jeg har kjøpt et par trykk og gitt bort i gave.

Jeg slet veldig med å velge kun ett maleri. Hun er utrolig dyktig, og jeg hadde lenge 3-4 klare favoritter. Men til slutt valgte jeg dette:

Disse naustene har man utsikt til fra naustet til SV, og det var nettopp derfor jeg endte opp med dette maleriet. Gjenkjennelsen, å vite at man har vært der (og skal tilbake en eller annen gang) og de vakre fargene.

Jeg vet ikke ennå om jeg er fornøyd med plasseringen av maleriet, eller om det blir til at jeg flytter på det, det får tiden vise 🙂

{minsignatur}