Nå drar jeg snart!

I dag er dagen kommet! Det føles som en evighet siden Siv Anita og jeg begynte å snakke om denne turen, men nå er vi ved startdatoen! Om ikke mange timene setter jeg kursen mot Gardermoen, og i kveld (litt for sent etter min smak, men men) lander jeg i Bodø og setter dermed beina mine på jord lengre nord enn jeg noen gang har vært før.

De siste par-tre dagene har jeg pakket og pakket og pakket. Jeg er av den typen at jeg liker å ha med meg nok ting til at jeg er sikker på at jeg har alt, men nå må jeg jo tenke anderledes. Jeg skal tross alt bære på dette fra i morgen ettermiddag til søndag ettermiddag, og vi skal gå noen kilometer både rett frem og opp og ned. Men jeg tror nå at jeg har vært fornuftig, og sekken har blitt seende slik ut:

Stappfull og skjevt pakket! Men noe av det som er i den nå skal ikke være med på selve gåturen, så den skal pakkes om før vi legger i vei i morgen. I tillegg skal det stappes nedi noe mat, pluss at jeg skal låne telt av Siv Anita.

Så hva veier nå dette spetakkelet? *trommevirvel* Jo, den veier ca 11 kg! Vil tro den ender opp på ca 13 kg for gåturen, så dette skal bli spennende! Og hvis Siv Anita tropper opp med en sekk som bare veier 5 kg, ja da blir jeg litt furten tror jeg. Ikke fordi jeg mener vi skal bære likt, men fordi jeg synes selv jeg har vært så fornuftig i hva jeg har tatt med 😉 Og så er jeg fornøyd med at den ikke veier 20 kg! 🙂

Ha en strålende helg, alle sammen! Jeg håper jeg kan få oppdatert bloggen bittelitt underveis, og så kommer de store oppdateringene til uka en gang. I tillegg må dere gjerne melde dere inn i gruppa vår på Facebook, Eileif har fått admin-rettigheter der, og kommer til å legge ut litt etterhvert som jeg sender han sms’er 🙂

{minsignatur}

7 Comments