Med Anita til Personal Shopper på Ski storsenter

Det var meningen at Anita skulle få premien sin, en gratis konsultasjon hos Personal Shopper på Ski storsenter, for 2 uker siden, men da ble jo deler av Østlandet stengt ned. Så havnet både Anita og jeg i hver vår karantene, men da vi i slutten av forrige uke var klare for tur og jeg mailet med Personal Shopper Siv, var det ledig tid allerede i dag. Og i dag dro vi!

Anita og Siv tok først en prat om hva Anita var på jakt etter i dag, og imens Siv var rundt og hentet klær stakk Anita og jeg innom Change så jeg fikk meg noen nye BH’er. Så var det greit med en matbit:

For selv om det er mye enklere å stå på ett sted og prøve masse klær enn det er å gå fra butikk til butikk og prøve masse klær, så er det krevende for hodet, og da er det greit å ha fylt opp litt energi først 🙂

Først ut var en del bukser:

Akkurat denne ble ikke med hjem, men den satt veldig pent på henne.

Her ble hele antrekket, inkludert sko, med hjem:

Toppen og cardiganen var rålekre på henne!!!

Denne buksa kjøpte hun, og jeg tror også blusen ble med hjem (det ble en del klær til slutt, så jeg husker ikke nøyaktig hva hun kjøpte og hva hun ikke kjøpte):

Samme bukse og sko som tidligere, men med hvit t-skjorte og grønn dressjakke:

Mener å huske at både t-skjorta og jakka ble med hjem.

Denne strikkagenseren vurderte hun lenge, og jeg mente hun skulle kjøpe den:

Men den droppet hun fordi det var glittertråder i den. Nesten ikke synlig, men jeg skjønner tankegangen hennes, jeg hadde antagelig gjort samme valg.

Nydelig kortermet topp som jeg også tror ble med hjem:

Og der snek jaggu fotografen seg med på et bilde også 😉

Hun prøvde selvsagt mye mer enn dette, og det ble med hjem noen flere plagg som jeg ikke har tatt med bilde av her. Og hun var storfornøyd med dagen, noe som absolutt var det viktigste for meg! Nå har hun jo vært hos Siv før, så hun visste jo hva hun gikk til, men det er ikke dermed sagt at man automatisk blir fornøyd.

Vi avsluttet jenteturen med å stoppe i Askim så jeg fikk 7 kjappe cachefunn (takk for at du orket, Anita!), og etter å ha sluppet av Anita hjemme i Aremark, dro jeg nedom sentrum og kjøpte med meg sushi hjem. Godt å være hjemme etter 9 1/2 time på veien, men fytterakkern for en superkoselig dag jeg har hatt! Herlig med litt venninnetid <3

2 Comments

 • boerboelheidi

  Tydelig at det går mot vår i butikkene også, mye flotte klær 😊
  Vi har hatt varmegrader i hele dag, men akkurat nå ble det minus igjen. Men samme det, i morgen er det 1. mars! 😀

  • Kjersti

   Heidi: Det var flere plagg der jeg kunne tenkt meg, men som ikke nødvendigvis hadde sett like fint ut på meg som på Anita 😉
   Jøss, jeg trodde dere fremdeles bare var på minussiden! Vi skal ha det sånn en ukes tid fremover; pluss på dagen og minus på kvelden. Så får vi se om det fortsetter eller om det bare blir pluss etter det.