Kalnes videregående og Soli kirke

Det har blitt altfor lite caching på meg så langt i år, og altfor lite caching i vinterferien. Jeg hadde egentlig tenkt å dra ut om onsdag, men klarte ikke løfte ræva opp av stolen. Da trengte jeg kanskje en ekstra sløvedag?

Men i dag skulle jeg bare ut, og jeg dro til Kalnes videregående. En lab-runde der fristet veldig, og når den endte i en bonus pluss at det var to andre cacher der også, var valget enkelt. Så etter å ha tatt den første labcachen, ble det en stopp ved helleristningene der:

Som dere ser, så var selve ristningene dekket til for vinteren, men infoskiltet ga mye informasjon allikevel. Og cachen ble funnet uten problemer.

Så ble det en labcache igjen, før den andre tradisjonelle sto for tur. Heller ikke den var noe vanskelig, og så var det fullt fokus på de tre siste stoppene i lab-runden. Jeg fikk sett fine dekorasjoner imens jeg ventet på at et par traktorer skulle få rygget seg ferdig:

Jeg fikk hilst på noen mugglere:

Den nærmeste av de ville ikke helt bort til meg, men kom med litt breking da jeg gikk. Om det var for å rope meg tilbake eller for å si hadet, nei det aner jeg ikke.

Skjæra hadde fantastisk utsikt der oppe:

Og jeg fikk avsluttet lab-runden med å ta bonusen som tilhører, så det var 8 relativt kjappe funn.

Jeg hadde sett meg ut noen små gåturer ikke langt fra Kalnes, men så er det dette med å kjøre bil og cache alene. Da er det ikke så lett å finne frem til parkeringsplass samtidig som man ikke vil oppholde bilene som kommer bak, så det ble ikke noen gåtur. Neste og siste stopp ble derfor Soli kirke:

Her tok jeg den tradisjonelle cachen for noen år siden, men det har kommet en multi i ettertid, og den gikk kjapt og greit. Dermed ble det 9 funn i dag, og det var minstemålet jeg hadde satt meg for dagen. Selv om jeg er mer glad i dager med mange flere funn, så klager jeg ikke på å nå minstemålet 🙂

4 Comments

  • Kjersti

   Heidi: Det ble ikke bare én sløvedag, men det ble to. For jeg hadde allerede planlagt sløvedag på torsdag 😉 Joda, man skal høre på kroppen, men når kroppen min får bestemme at den vil ha en ekstra sløvedag, så ender jeg opp med å bare bli sløvere og sløvere. Og det kan vi ikke ha noe av! 😀

 • Tove

  Jeg syns 9 funn er mange jeg 😉 Jeg begynner å like lab-runder. Bortsett fra de med vanskelige spørsmål. Slipper å tenke på mugglere og mange funn.

  • Kjersti

   Tove: Hvis jeg bare skal tenke mange antall funn, så liker jeg 30-40 på én dag. Da har jeg hatt en god cachedag, og jeg kan se at statistikken tikker oppover. Hvis jeg har planlagt 20 funn og drar hjem med 9, så er 9 lite 🙂
   Se der ja! Så moro! Og så får man sett litt andre ting enn hvis man skal gå etter en fysisk boks. Nå er det en del som argumenterer med at en multi gjør samme nytten som en lab-runde, men da ender man med ett funn istedenfor 5 (6 hvis det er en bonus). Og jeg liker bedre 5 funn enn 1 funn 😉