Min bedre halvdel fyller år

Han som er gal nok til å dele livet sitt med meg har bursdag i dag! Som vanlig vil han ikke ha noen feiring, han klarte ikke engang å finne på noe han ønsket seg. Eller jo, han ønsket seg noe, men det er i flere tusenkronersklassen, så han har rett og slett fått penger av meg for å spare til det. Men det var ikke det jeg skulle skrive om. Jeg ønsker jo å feire ham, så da får jeg gjøre det på en måte jeg liker og som han kan tolerere, nemlig med et blogginnlegg om han 😄 Så her følger noen ymse bilder fra de siste 12 månedene.

Ut på tur en septemberdag i fjor:

Selv om han ikke er utpreget handy, så prøver han å fikse så godt han kan:

Han har en engels tålmodighet og blir med meg på caching selv om han ikke synes det er særlig festlig. Han til og med klatrer for meg, selv om jeg helt sikkert kunne klart denne selv:

Igjen, ut på cachetur, dette er dagen etter Nairos 12 årsdag i fjor:

Det er 7 dager mellom bildet over og bildet som kommer nå, helt tydelig at det hadde skjedd et værskifte:

At Eileif synes det er viktigere å kose med Nairo enn å sette ut lykter og planter for sommeren, skal jeg forsåvidt være enig med han i. Men her er det omsorgen han har for Nairo som jeg vil trekke frem. Han ville nok gjort alt for den hunden:

Og som mannfolk flest, blir han aldri helt voksen 🤪

Gratulerer med dagen, mannen min, jeg elsker deg ❤️