Nummer 17 – favorittcachekalender

På 17. plass ligger ikke mindre enn 13 cacher, nemlig trailen Skogen i Västra Götaland (GC34JYN er nr. 13 i trailen). Jeg har dessverre ikke noen bilder fra denne trailen, men et kart skal dere få:

Trailen er den nestensirkelen med smileyer dere ser øverst i midten av bildet. Nederst til venstre ligger Uddevalla, så vet dere sånn cirka hvor vi befinner oss.

Vi tok denne trailen 23. oktober 2011, og trailen er kjørbar hele veien. Sånn sett burde den derfor ikke havnet på noen favorittliste, for det er mye mer moro å gå en trail. Men runden får allikevel en plassering fordi de fleste av cachene her var veldig oppfinnsomme og inspirerende, og det var like moro å finne frem til hver enkelt av de.

I mine øyne er en trail i utgangspunktet laget for å raskt få opp antall funnede cacher, og da legger cacheeierne (inklusive oss selv) gjerne ikke mye jobb i selve boksen. Men her avviker Skogen-trailen fra alle normer, og den anbefales derfor på det sterkeste hvis du skulle befinne deg i nærheten.

2 Comments

 • Siv Anita

  Nå er jeg litt uenig med deg ang Power Trailer. Mange av dem leder oss gjennom flotte områder, slik som denne. Jeg klarer heller ikke å se noe negativt i at de gjør at man øker antallet funn… Å gå en tur langs en trail gir mange små, spennende stopp. Det liker jeg! 🙂

  Synd du ikke hadde bilder fra denne turen… men morro å se kartet med grønne bokser og smilefjesene!!!

  • Kjersti

   Siv Anita: Joda, det er mange trailer som går gjennom fine områder, det er det ingen tvil om! Og det er absolutt ikke noe negativ i å øke antallet funn 🙂 Jeg har heller ikke tatt så mange trailer at jeg kan uttale meg som noen “ekspert” på området, men noen av trailene jeg har tatt, er i utgangspunktet vanlige små bokser (gjerne microer) som det ikke er gjort noe stort ut av. Trailen vi har lagt ut selv, kan egentlig beskrives på denne måten. Og det var derfor trailen i dagens “luke” var så overraskende bra, for så og si alle boksene var “anderledes-bokser” som man ble glad av å se.
   Veldig dumt at jeg manglet bilder…irriterende nå i ettertid! Og jeg vet det er fler på favorittlista mi som jeg heller ikke har bilder fra 🙁 Det positive med kartet i dag, er at det er veldig mange fine grønne symboler, som innebærer at vi har mange fine dager med skattejakt foran oss 🙂