Nummer 18 – favorittcachekalender

Vi holder oss i Østfold når jeg i dag presenterer 18. plassen i min favorittcachekalender. Cachen som har havnet på denne plassen, er Budalsvika (GCPF3B). Det er fler adkomster til Budalsvika, men begge gangene vi har vært der, har vi valgt å gå fra Sverige, fra et sted som heter Råbocken, som ligger midt mellom Ed og Nössemark. Da går turen ca 4 km hver vei gjennom Tresticklans nasjonalpark, og naturen er helt fantastisk her!

Det er godt skiltet og merket, og stiene er nydelige. I de partiene det er vått, er det bygget opp “brygger” å gå på, men det er allikevel greit å ha skikkelige tursko på seg.

Budalsvika er en hytte eid av Den Norske Turistforeningen, og du kan lese mer om hytta på Ut.no.

Første gangen vi var her, var 3. september i år, og det var da vi fant cachen. Lettfunnet men allikevel godt gjemt, og det er sånn man vil ha det når man har gått i halvannen times tid.

Vi gikk også hit 28. oktober. Da hadde vi egentlig et annet mål, men det ble droppet, og vi hadde en fin matpause ved hytta istedenfor.

Jeg regner med at dere har skjønt at Budalsvika har havnet på min favorittliste nettopp fordi naturen er så vakker her. Tresticklan nasjonalpark har fler merkede løyper man kan gå, og jeg skal så absolutt teste ut alle sammen. Fine stier, nydelig natur, vakre små og store tjern, nei da kan ikke naturen i vårt nærområde by på særlig mer.

4 Comments

 • Tove

  Fortsatt morsomt å følge kalenderen din. Men den legges jo ut altfor seint på dagen 😉

  Blir inspirert av å lese 🙂 Vi burde jo så absolutt finne nr 90 i løpet av året…. Og til å tenke over hvilke av våre 89 cachefunn ville jeg satt på topp-3-liste. Der sliter jeg gitt :-s Tenker nok som deg at det er kriterier som beste “boks”/ tur/natur/historie som bestemmer det. For meg så topper nok Lima (GC2WRQC ) listen over beste løsning i hvert fall. Tror jeg har vært borti en til som hadde en morsom løsning? men kommer ikke på hvem det var.
  Beklager at jeg “innvaderer” bloggen din 😉

  • Kjersti

   Tove: Jeg prøver å variere når på døgnet jeg poster innleggene, men det er ikke alltid like lett å få det til 🙂
   Var inne og tittet på Lima-cachen nå, og selv om jeg ikke har tatt den, tror jeg at jeg skjønner hva slags installasjon det er. Og de ser ordentlig morsomme ut! 🙂
   Innvaderer bloggen min? Du innvaderer da ikke bloggen min i det hele tatt, ihvertfall ikke på noen negativ måte 🙂

 • Tove

  Løsningen var noe helt annet enn det jeg hadde sett for meg, men så har jeg jo lite erfaring da. Har funnet mest vanlige bokser, rør og minier. med å invadere mente jeg at jeg begynner å fortelle om mine funn 🙂 Enklere det enn å lage innlegg selv 😉

  • Kjersti

   Tove: Med tanke på at det står man må ha med seg en beholder, så tror jeg at jeg skjønner, men jeg vet jo ikke 🙂 Og det finnes absolutt flest av de helt vanlige boksene, og av de igjen er det nok mest vanlig med microer. Men så lenge de tar meg til fine steder, kan de godt være micro for min del 🙂
   Nei du, du har ikke innvadert bare ved å fortelle om dine funn, det er jo bare koselig! 🙂 Jeg trodde ikke det skulle ta såpass med tid å lage disse kalenderinnleggene, men det gjør det gitt. Men det er moro også da 🙂