Nye turklær

I fjor kjøpte Eileif seg nye turstøvler. De virket bra til å begynne med, men etterhvert synes han de var vonde å gå i. Det hjalp ikke å prøve å gå de inn mer, og et forsøk på bytting i butikken var ikke mulig, da det var for lenge siden han kjøpte de. Turstøvler må man jo ha, og da han kom over dette tilbudet, slo vi til. Han sjekket selvsagt masse på nett først, og fant bare positive tilbakemeldinger fra tidligere kjøpere.

Nå har han testet ut de lave støvlene noen ganger, og han er fremdeles strålende fornøyd.

De høye støvlene blir nok ikke testet før til vinteren.

Nå kjøpte han seg disse etter at jeg hadde bestilt bursdagsgavene til han, ellers skulle han fått deler av disse som bursdagsgave. Men vi ble enige om at noe av prisen for disse skal gå inn i mine julegaver til han.

Når jeg bestilte sommerturbuksa til Eileif, klarte jeg ikke helt å dy meg. Stormberg har så mye lekkert, og selv om jeg strengt tatt ikke trengte en turjakke til, så hadde jeg veldig lyst på. Så jeg klekket en liten plan og bestilte hjem denne:

Så etter at Eileif fikk gavene sine i går, fortalte jeg han at han hadde kjøpt litt bursdagsgave til meg, og så viste jeg han jakka 😉

Så nå har vi stort sett det meste vi trenger av turklær. Eileif har ikke noen skikkelig turjakke, så det blir vel det neste vi investerer i, pluss at jeg ønsker meg en tynn fleecejakke. Ikke genser, men jakke. Så jeg skal nok tråle Stormbergs nettbutikk litt til 😉

{minsignatur}

14 Comments

 • Heidi

  Hehe, jeg likte godt den delen med litt bursdagsgave til deg :)))

  Et annet nettsted som har en del brukbare friluftsklær til bra priser er magasinet.no

  • Kjersti

   Heidi: Den delen likte jeg godt også 😉 Spesielt så lenge jeg synes det er helt greit å vite hva jeg får 🙂
   Takk for tipset! Jeg iler inn og titter 🙂

 • Kristin

  Lur plan! 😉 stormberg har masse fint, Håvard fikk også bursdags gave derfra tidligere i sommer, og da fikk jeg også sommergave til meg selv, fra meg selv 😉 og fleece jakkene dems er så deilige! Jeg har en del, både gensere og jakker..

  Er jakken du bestilt god i fassongen? Og er den vanntett og vindtett? Har litt lyst på ny sånn type, jeg har “bare” en softschell jakke og tynn vindjakke til turbruk :p

  • Kjersti

   Kristin: Av og til får jeg noen lure ideer 😉 Stormberg har så mye lekkert at jeg er sikker på jeg kunne kjøpt stort sett alt de har! Har ikke noe i fleece fra de ennå, men har nå plukket meg ut tre av de tynneste fleecejakkene, så får vi se om jeg får noe til bursdagen min (som jaggu er bursdagen din også! 🙂 ).

   Nå har jeg bare prøvd jakka på to ganger, men den virker veldig bra i fasongen. Jeg bestilte str M da det er det jeg normalt bruker, og jeg får fint både ull og fleece under til vinterbruk. Den skal være vannavstøtende og vindtett, den har fleecekant i halsen (så man slipper den kalde glidelåsen på haka), hetta kan strammes i alle retninger, det er stramming nederst og borrelås rundt ermene (ermene er litt lange for meg, men så er jeg kort i armene også), og det er to lommer utenpå og en innerlomme pluss ekstra mobillomme inni.

  • Kjersti

   Tove: Tusen takk 🙂 Jeg var litt skeptisk til mønsteret foran på jakka, men den ser finere ut i virkeligheten! Gleder meg til å bruke den 🙂

 • Marianne

  Praktisk med nyer turklær 😉 jeg er også en jakke elsker, å har flere turjakker en alle den andre jakkene til sammen 😉 men jeg liker best norrøna jeg da, selv om jeg har et par tre stormberger også..Drømmer om bergans, men de er “litt” dyre!

  • Kjersti

   Marianne: Jeg har funnet ut at jeg kjøper klær utifra hva slags bruk jeg har. Siden vi aldri/ytterst sjeldent går turer over fler dager eller lange dagsturer i værharde områder, trenger vi ikke legge så mye penger i klærne. Og da har vi så langt funnet ut at Stormberg passer perfekt 🙂 Skotøy er vel det eneste vi legger ekstra penger i, for ingenting kan ødelegge en tur mer enn det dårlige sko kan.

 • Stine

  Turklær må vel kunne sies å være morsom shopping? Jeg elsker det!

  Stormberg er jeg kjempefornøyd med, jeg har sommer – turbukse fra dem og det eneste jeg angrer på er at jeg ikke kjøpte en til:) Ellers er jeg storfornøyd med Bergans.

  • Kjersti

   Stine: Det siste året eller noe har turklærshopping blitt min favorittshopping, og jeg irriterer meg daglig over at jeg ikke er rik 😉
   Bergans er jo kjent for å være bra, men de blir litt vel dyre for meg. Og til mitt bruk, synes jeg kvaliteten og prisene til Stormberg passer perfekt 🙂 Kjøp deg en bukse til da vel 🙂