Agilitystevne på Torsnes

Nok en gang lurer jeg på om det har tippet over for meg, for i dag dro jeg frivillig for å se på et agilitystevne i øs pøs regnvær. Jeg satt i bilen og snakket litt med meg selv mens jeg dro på meg regndressen, og bare det beviser vel at noe er riv ruskende galt. Hadde jeg skullet konkurrere selv, hadde det vært noe helt annet, men jeg skulle jo bare se på. Men, når det er sagt, så vil jeg også si at regnet ga seg til slutt, og jeg har hatt noen kjempetrivelige timer blant koselige mennesker og hunder! 🙂

Hovedgrunnen for at jeg dro dit, var jo at Tove skulle konkurrere. Og det er klart jeg vil stå på sidelinjen og heie på lapper på agilitybanen! I dag skulle de debutere i ag2M (som betyr agility klasse 2 Medium), og det gjorde det jo ekstra spennende! Jeg fikk en sms med beskjed om hvor de satt, og der fant jeg både Tove og Barfi.

Som sagt, så ga regnet seg etter en liten stund. Og da kom E fra kurset jeg går på, sammen med sin kjære K og hans hund. Veldig koselig å møte de “på privaten”!

Like etter at de gikk, dukket A fra kurset opp, sammen med sin nydelige jente:

A og jeg tok en tur bort i bilen for å titte til Nairo, og da fikk han jo hilse på denne damen. Som vanlig ble han litt vel ivrig, men hun visste å sette han på plass opptil flere ganger 🙂

Tove fortalte at hun hadde møtt på Barfis pappa og hans eier, og når jeg oppdaget denne skjønne gutten, måtte jeg jo hilse på han også:

Så kraftig og fin, og mye mer kompakt enn Nairo.

Tove og Barfi hadde gått hopp før jeg kom, og tidlig på ettermiddagen ble det tid for deres agilityløp. Som sagt var dette deres debut i 2. klasse. Første “felle” var lagt i hopphindrene helt i begynnelsen av banen, men det klarte de helt strålende! Vippa har aldri vært Barfi sitt favoritthinder, men det gikk rimelig bra i dag:

De hadde også fin fart gjennom slalomen:

Resten av banen gikk også veldig bra, og de gikk feilfritt gjennom hele løpet! Hva Barfi mener om det? Nja, det ser ikke ut som hun brydde seg så mye 😉

(og da henviser jeg til den herlige grimasen hennes 😉 )

Tove var ikke kjempefornøyd selv, men se hvor hun og Barfi står under premieseremonien!

I hennes klasse var det 11 startende, og bare 4 gikk gjennom løpet uten diskvalifisering, så jeg synes hun skal være strålende fornøyd! Tidsfeil var det eneste som skilte de fra en høyere plassering.

Det var meningen at Eileif skulle være med i dag, men han meldte pass da han så det heller våte været. Jeg dro derfor på geocaching alene for aller første gang, og selv om jeg er fornøyd med de fire boksene jeg fant, så må jeg si det var trist å cache alene. Ingen å lete sammen med, ingen å si “jeg fant” til, og ingen å dele opplevelsen med. Men men, funn er funn 🙂

{minsignatur}

10 Comments

 • Nøve

  Så flott at du stiller opp som heiagjeng! Tenk så mye moro man kan ha :o)
  De gale har det godt….eller ;o)

  • Kjersti

   Nøve: Så lenge stevnet ikke var mer enn en times kjøring unna, var det liksom greit å være gal i dag 😉
   Klart man må være heiagjeng når lapper gjør det bra! 🙂

 • Heidi

  Jeg forstår deg godt. Og dessuten er det da litt mer avslappende å være heiagjeng og tilskuer en deltaker 🙂

  • Kjersti

   Heidi: Tro meg, jeg hadde ikke hatt nerver til å delta selv! Himmel, jeg var jo nervøs når Tove skulle utpå banen! 😉 Greide seg med å ta apell-merket med Arkas, noe mer konkurranser blir det ikke på meg 🙂

 • Tove

  Tusen takk for “besøket” Kjersti. Det var veldig koselig å få selskap og jammen greide du ikke å trylle fram finværet også 🙂

  Det var jo skrekkelig synd at vi gikk vippa slik i går. Selv om det var mye bedre enn sist du så oss så kan vi enda bedre nemlig 😉 – Håper jeg…. Nå skal jeg begynne å laste opp filmene og så kommer det nok et innlegg på bloggen etter hvert.

  • Kjersti

   Tove: Jeg har magiske evner jeg ikke visste at jeg hadde 😉 Veldig koselig å ta turen inn også, alltid koselig å prate med deg!
   Jeg har jo sett fra andre stevner dere har vært på i sommer at dere kan bedre på vippa, men den gikk allikevel bedre i går enn i Moss. Og uansett hva du sier, så synes jeg det var helt strålende av dere å klare dere uten disk, når så mange disket!
   Gleder meg til innlegget ditt 🙂

  • Kjersti

   Carina Josefine: Ja, den tobeinte delen av ekvipasjen ga uttrykk for det, den firbeinte er jo glad for kos uansett 🙂 Jeg synes også de gjorde det veldig bra, men hun er vissnok ikke helt fornøyd selv.