Shorts og solsikker

I dag fikk jeg hentet pakken fra Stormberg etter at jeg i forrige uke returnerte to shortser og bestilte bytte til to andre shortser. Var virkelig spent når jeg skulle prøve de nye:

Det er denne modellen, og den sitter som støpt! Kunne godt tenkt meg at den var noen få cm lengre i beina, men ellers var den helt perfekt. To i fargen sort har jeg nå, hvit shorts er veldig lite fornuftig, og lilla er ikke helt meg.

For et par uker siden sendte Sparebank1 Østfold Akershus ut en liten pose med solsikkefrø til kundene sine. Både Eileif og jeg er kunder der, og vi fant ut at vi skulle så alle frøene og se om det blir noen store, fine solsikker ut av det. Dette ender i en konkurranse til høsten, hvor man kan vinne kinobilletter hvis man sender inn bilde. Nå bryr ikke jeg meg stort om kinobilletter eller hvor høye blomstene eventuelt blir, men sådde gjorde jeg uansett:

Én av pottene har fire frø, resten har tre. Blir spennende å følge med fremover og se om det blir noen store gule soler på oss! 🙂

Og sånn mens jeg husker det: nye mobiltelefoner er en utfordring! Jeg fikk jo så fint mobilblogget her for en stund siden, noe jeg var veldig fornøyd med. Men så var det andre ting som ikke funket på telefonen, så jeg måtte oppgradere fra OS Symbian Anna til OS Symbian Belle. Da fikk jeg de andre tingene til å fungere, men selvsagt har ikke WordPress laget en app for Belle… Krysser fingrene for at de gjør det i løpet av 2 måneder, ellers må jeg finne ut hvordan jeg blogger via mail. Min konklusjon er ihvertfall at jeg ikke føler meg spesielt smart nå som jeg har en smarttelefon!

God 17. mai-feiring, alle sammen! Vi skal kose oss med lunch hos mamma og grillings her hjemme på ettermiddagen. Trenger ikke tenke på å stå opp tidlig eller stryke noe som helst eller finne flagg og sløyfer og jeg vet ikke hva! Kos dere, uansett hva dere skal! 🙂

{minsignatur}

8 Comments

 • Heidi

  Den shortsen så veldig god ut 🙂

  Hadde en hel “hage” med solsikker et år jeg, det var morsomt. Hadde røde og gule, de røde var fantastiske, angrer på at jeg ikke tok vare på frø mer en ett år.

  Du skulle hatt Android system på mobilen :p

  Skal ikke opp tidlig jeg heller i morgen, tror jeg, ihvertfall ikke for å rekke noe 🙂

  Ha en fin dag i morgen, håper det blir grillvær hos dere, her ser det heller dårlig ut.

  • Kjersti

   Heidi: Shortsen er ikke sånn myk i stoffet, men den er veldig behagelig allikevel! Og så er den jo på tilbud, absolutt verdt det hvis du trenger en shorts eller to 🙂
   Røde solsikker??? Har jeg aldri hørt om! Jeg vet det er noe som heter rød solhatt, og de ser ut som solsikker, men de er jo ørsmå i forhold til solsikkene. Du må skaffe deg sånne røde igjen 🙂
   Vel, det er der problemet ligger. Jeg er Nokia-fantast, har hatt kun Nokia siden min første mobil i 1997. Og Nokia har ikke Android. Så derfor vant staheten min, så får jeg bare irritere meg over at utvalget av app’er er heller begrenset. Jeg kan ergo egentlig ikke klage 🙂
   Godt å bare kunne slappe av på 17. mai 🙂 Om 6-7 år må du tidlig opp igjen denne dagen vettu, da må du se barnebarnet gå i toget 🙂
   Takk, det samme! Vi griller selv om det regner, har tak over deler av verandaen 🙂

   • Heidi

    Må se om jeg finner igjen bilde av solsikkehagen vår, den var morsom 🙂 Tror de røde og gule var nesten like store.

    Jeg skiftet mellom Nokia og Sony Ericssons tidligere, så ende jeg opp med HTC sist, og aldri vært så fornøyd 😀

    T har Nokia her, og har hørt han nevne Anna og Bella ja, hehe. Men tror det er mye forskjellig av app’er til den også,men kommer kanskje litt an på hvilken app man vil ha også.

    • Kjersti

     Heidi: Ja, det vil jeg se! Aldri hørt om røde solsikker før 🙂
     Eileif har vært innom de fleste mobilmerker, for han er ikke merket så viktig, men heller hvilke funksjoner mobilen har.
     Det er faktisk færre app’er til Symbian i forhold til Android og iPhone. Det sies jo at Nokia er på vei nedover, og derfor gidder vel ikke utviklerne å bruke tid, energi og penger på å lage app’er som funker på Symbian. Jeg skjønner jo det, men da kan vel Nokia gå inn og støtte de litt, det vinner jo Nokia på i lengden også.

 • camilla

  ja, blir spennende og se om det blir noe av solsikkene da. Gjør det helt sikkert.
  Vi skal også grille her på kvelden, så vi får krysse fingre for litt go’vær! 😉
  Kos dere masse i morgen! 🙂

  • Kjersti

   camilla: Blir det blomst av ett frø, er jeg fornøyd jeg 🙂
   Greit om det ikke bøtter ned i dag ja, men det ser ikke helt lovende ut nå på morgenkvisten, når jeg titter på hva som kommer hitover nede fra Vassbotten…
   Takk, det samme! 🙂