Skogstur i sentrale Strömstad

Ut på tur sammen med Raymond og Snefrid i går. Målet var en Wherigorunde i sentrale Strömstad som jeg prøvde meg på for en god stund siden, men ble stoppet på grunn av oversvømmelse (og at jeg ikke fant noen av cachene). Men tre par øyne ser bedre enn ett par, og avgårde gikk vi. Det var mye bløtt i terrenget i går også, men ikke antydning til oversvømmelser:

På veien skulle vi forbi et fugletittertårn som sto ulåst, og da måtte vi inn og titte. Ikke ei fjør å se, men veldig fin utsikt:

Vi gikk også forbi dette byggverket:

Jeg gjettet på jordkjeller, Raymond var ikke enig på grunn av ståldøra. Noen andre som vil tippe? Aner ikke hva fasit er.

Dette huset på andre siden av jordet så fraflyttet ut:

Nå var vel ikke utsikten noe å skryte av, men det så allikevel koselig ut.

Har du noen gang tatt deg tid til å se ordentlig på mose?

Ganske dekorativt, og egentlig små kunstverk.

Deler av runden var ganske vått, og der var det lagt ut klopper:

Jeg kan ikke huske å ha sett klopper med gitter på i Norge, men jeg vet jeg har sett det flere ganger i Sverige. Og det er jo helt genialt, for da slipper man å skli på vått treverk.

Cachingen gikk så som så på runden. To klare DNF’er, vi lette i over halvtimen begge steder. Av de andre var det et par-tre vi gikk rett på, resten måtte vi lete en stund etter. I tillegg ble det en liten avstikker fra runden, og dermed ble det 9 funn på den turen. 8 av disse var Wherigo’er, og vips så var Diamant-badge’n min i boks der. Hurra!

Vi kjørte i følge inn til sentrum av Strömstad etterpå. Det ligger flere “shopping”-cacher der, den første vi stoppet ved hadde Snefrid funnet fra før, så hun sto og flirte imens Raymond og jeg lette. En skikkelig luring! Stopp nummer to hadde ingen av oss sett etter før, og den tok også sin tid, men det ble funn. Og den siste hadde også Snefrid funnet fra før, men den var blitt endret siden hun var der, så det ble litt leting på oss alle før hun fant den.

Dermed ble det 12 funn og 2 DNF på meg i går. Altså ikke en innbringende dag mengdemessig, men med en ny Diamant er jeg strålende fornøyd uansett!

2 Comments

  • Kjersti

   Heidi: Takk! 😀
   Her nede er det en del wherigo-runder. Eller… en del er kanskje feil å si, for jeg kommer på to i farta, pluss en som er arkivert. Men det er jo sånt som gjør at man kommer fort opp i antall 🙂
   Wherigoer er ikke det jeg går for når jeg planlegger en tur, de kommer kun som bonus hvis det er mulig å løse de. Reverse wherigoer er mye bedre, for mange av de kan man jukse seg frem til svaret på 😉