Skogstur nord for Isesjøen

Ut på tur med Raymond igjen i går, og turen gikk til en mystery-runde nord for Isesjøen i Sarpsborg. Raymond hadde løst mysteryene, ikke det minste lei meg for det 😉

Et vakkert tre hilste oss velkommen da vi satt igang:

Etter noen meter på grusvei/skogsvei, tok vi inn på en fin sti:

Og hele den første halvdelen av turen fortsatte stort sett på fin sti, det er jo det beste som finnes å gå på. I tillegg var det veldig mye spennende å se på her, da vi gikk mye nede i dalsøkk med fjellvegger på hver side. Sånn som her:

Se så liten Raymond ser ut i forhold til veggene!

Som vanlig gikk det ikke fort med meg i går, pustepauser må jeg bare ha:

Noen ganger skulle jeg nesten ønske at cachene var litt mer vanskelig å finne, for da får jeg litt ekstra pause. Men i går var stort sett alle enkle, det var vel bare én vi brukte noen minutter på.

Det var en del blåbær igjen i skogen, og så kom vi over bittelitt sopp:

I år har jeg faktisk ikke plukket sopp i det hele tatt. Ikke at det er så farlig for meg, jeg spiser ikke sopp (bortsett fra sjampinjong), men mamma skulle helt sikkert hatt litt.

Mer spennende å se på, denne steinen har delt seg i to:

Glad jeg ikke måtte stikke hånda inn der for lete etter en cache, se så mye spindelvev!

Den obligatoriske selfien:

Den andre halvdelen av turen gikk på gjengrodd sti, og litt ved siden av en liten elv:

De aller siste meterne måtte vi bushe ved siden av et jorde, for så å komme ut på tunet til en gård, hvor hunden i hundegården sa tydelig ifra at han/hun visste at vi var der, lenge før vi kom opp på selve tunet. Litt ubehagelig å gå sånn over privat område, men det var vi forberedt på utifra cachebeskrivelsen.

Det var ca 7,5 km å gå, 19 cacher, og vi brukte omtrent 3 1/2 time siden min form ikke er best. Men hvis vi ser bort ifra overgrodd sti, var det et spennende område å gå i, og vi hadde absolutt en koselig tur!