Caching og shopping på påskeaften

Jeg måtte ha noen funn i går også, og siden fredagens caching var en lang kjøretur og tok sin tid, valgte jeg færre cacher og kortere kjøring i går. Eileif ble med, og vi dro til Sarpsborg. Det blir arrangert Østfoldmesterskap i caching nå i april, og en god del av cachene som har kommet så langt ligger i Sarpsborg, så da kunne jeg gå for noen av de og noen andre cacher.

Alt gikk stort sett smertefritt. Eileif fant noen, blant annet en jeg ikke fant, og jeg fant de andre. Jeg hadde denne utsikten mot Hafslund hovedgård:

Vi var bortom Sarpsborg stadion:

Og vi fikk tatt en titt på denne gamle dampveivalsen:

Eileif ville ha sånn i hagen 😂

Strålende fornøyde i strålende sol, jakka måtte bli liggende i bilen:

Det ble 9 funn, det antallet jeg trengte, og det var 6 mysteryer og 3 tradisjonelle.

På vei hjem ble det ukeshandling, og det var jaggu ikke mye vi trengte:

Påska er ikke riktig over ennå, men i dag har jeg nesten bare vært inne, og sånn blir det i morgen også.