Tilbakeblikk på Vehuskjerringa

Ved denne tiden for 3 uker siden var vi akkurat ferdige med å logge skjørtekanten til Vehuskjerringa, og vi bestemte oss for å kjøre mot Rjukan for å få sett både Vemork, selve Rjukan og Gaustatoppen.

Den siste uka har jeg puslet litt med å lage en videosnutt fra turen, satt sammen av både video og bilder. Noen av bildene viste jeg dere i selve blogginnlegget fra turen, andre bilder har jeg ikke publisert før.

Vær obs på at vinden på toppen høres veldig høy ut i filmen, så pass på ører/høyttalere. Samtidig prøver jeg faktisk å si noe i bråket fra vinden, men jeg er usikker på om det faktisk er mulig å høre alt, eller om jeg hører det bare fordi jeg husker hva jeg sa 🙂

Gleder meg til å dra tilbake!

4 Comments

 • Tove

  Så morsomt å se 🙂 Tusen takk for turen 🙂 Sukk, det er så mange steder jeg har lyst til å dra. Skulle hatt masse fri og kunne bestilt akkurat det været en ville ha.

  • Kjersti

   Tove: Så koselig at du synes det 🙂 Været får man ikke gjort så mye med, men jeg har en følelse av at både du og jeg kommer til å reise mye når vi er pensjonister 😉

  • Kjersti

   Tove: Da får du råkjøre hit ned, for her er det sol og litt vind. Frist mannen med ett eller annet, så blir han med også 🙂