Feriedager

Jeg har den siste ferieuka mi nå, kjenner jeg trengte litt ferie etter to ukers ekstremt intensiv jobbing for å komme i mål med noe jeg ønsket å komme i mål med. Men, det er for meg som jeg regner med det er for de fleste, ferier blir brukt til både MÅ-ting og VIL-ting.

Lørdag morgen var et vakkert skue:

1 030815 010815 Morgensol og tåkeSola var på vei opp, men tåka hang tung og skjulte faktisk en hel ås.

Lørdag gikk bort til klesvask. Jeg kommer tydeligvis aldri i bunnen av skittentøyskurven, men det er ikke på grunn av høyt forbruk av klær, det kommer av for lite tørkeplass. For det er alltid to sett sengetøy til vask, og kombinert med vanlig klesvask så har jeg bare tørkeplass til ett sett sengetøy. Og sengetøy tar stor plass i skittentøyskurven altså!

Søndag feiret jeg 12-årsdagen til ei vakker jente i et alltid like hyggelig selskap. Og utpå ettermiddagen banket det på døra her hjemme, da var det et geocachingvennepar som hadde tatt noen cacher i “mitt” område som stoppet innom for å skravle litt. Utrolig koselig, det også.

I dag tok jeg turen ut på hytta for å prøve å få gjort litt der ute. Nairo var selvsagt med, og han koser seg ute i gresset:

2 030815 Nairo i gresset på hyttaSer dere han? 😉

Jeg fikk montert den andre senga, satt på plass noen kommoder og litt annet småplukk. Det er såpass mye å rydde der ute at jeg blir stående litt rådvill og lure på hvor jeg skal starte. Og hvis jeg finner noe jeg vet hvor skal stå, så må det gjerne ryddes på den plassen før tingen kan settes dit. Og de tingene jeg rydder for å få plass til den første tingen må jo også settes ett eller annet sted, og sånn går nu dagan… Dere ser tegninga, eller? 😉

Etter en stund sa jeg meg ferdig og slo på GPS’en istedenfor. Nairo måtte jo få en tur, og det har kommet en del cacher i hyttetraktene. Målet i dag var 3 cacher, men det ble såpass varmt at vi stoppet etter to. Her ved den siste:

3 030815 Geocaching i nærheten av KongegravaEn kjapp tur på Svinesundparken på vei hjem. Jeg får vondt under føttene når jeg går i de nye turskoene, så jeg ville ha noen såler. Endte opp med Sidas 3Feet Med, til den prisen håper jeg de er så bra som de kjentes ut som.

Nå i ettermiddag går det i vasking av hundetepper, og hvis ikke regnværet som er meldt i morgen kveld forskyver seg og kommer i morgen formiddag istedenfor, så blir det en liten cachetur på andre siden av grensen i morgen. Nok et sted jeg har gått mye før, men som har fått PT siden sist jeg var der. Det er forresten samme sted som jeg tok D5/T5’en for litt siden, men stien i morgen går opp fra motsatt side.

God mandag!

2 Comments

 • Tove

  Er det ikke det som er fint med ferie da, at man får tid til å gjøre en del MÅ-ting som ofte krever at en har litt ekstra tid? Håper du snart kommer helt i orden i hytta og kan begynne å nyte å bruke den igjen.
  Godt å kunne slappe av og dra på cacheturer også. Var det virkelig såå varmt hos dere? Sola steker vel en del innimellom knausene der.
  God ferie!

  • Kjersti

   Tove: Joda, du har rett i det, men den tingen som irriterer meg mest med å være voksen er vel at man aldri kommer helt unna MÅ-tingene, ikke for kun én dag engang 😉
   Hytta er fullt brukbar nå, mamma har vært der 4 uker i sommer. Nye hvitevarer, senger på plass (og fungerende sovesofa), er bare rydding som gjenstår. Og som sagt, så er det mye rydding.
   Det ble varmt inni skogen der vi gikk. Ikke SÅ varmt, men varmt nok til at jeg ikke gadd å gå lenger. Og så er det så deilig å ha uloggede cacher her og der 🙂
   Takk!