Tungt i snøen

De siste ukene har det ikke blitt mange turer på oss. Været har vært dårlig eller kaldt, og vi har vært pjuske i formen. Men i dag var det ok vær og vi er (bank i bordet) ikke syke, så da dro vi ut en tur. Valgte å gå til gapahuken, den turen går vi titt og ofte, og det er en grei liten tur på ca 3 km totalt.

Nairo var selvsagt lykkelig over å komme ut på tur, og spesielt siden det er snø, så da måtte han jo koste på seg opptil fler raptusanfall:

1 231212 Tur til gapahuken

Og han måtte leke kenguru-lapp:

2 231212 Tur til gapahuken

Det var ordentlig tungt å gå i dag. Ikke mer enn ca 10 cm snø, men med et tynt lag med skare på toppen, måtte vi uansett tråkke oss vei, og vi kjente det godt i beina da vi kom frem til gapahuken.

3 231212 Tur til gapahuken

Gutta mine tok seg en velfortjent hvil:

4 231212 Tur til gapahuken

Og så la vi i vei samme vei som vi var kommet. Jeg blir stadig tøffere når det gjelder å slippe Nairo litt, og det setter han selvsagt stor pris på:

5 231212 Tur til gapahuken

Og han benytter absolutt anledningen til å springe fort-fort-fort 🙂

6 231212 Tur til gapahuken

Det var godt å komme seg ut litt, selv om det tok mye lengre tid enn normalt og vi ble mye mer slitne enn normalt. Men nå er vi fornøyde, alle tre, og skal bare puste ut litt før vi fortsetter forberedelsene til i morgen 🙂

2 Comments

 • Heidi

  Så flott et vintervær dere har 🙂

  Vi har gått lite tur selv siste tiden, og så har det blitt tur når det har vært mørkt, så håper på slik vær at en kan være ute en del i jula.

  Kos dere med juleforberedelsene i kveld 🙂

  • Kjersti

   Heidi: Slettes ikke så verst! Skal snø nå til natta, håper vi våkner til en halvmeter i morgen! Eller nei…det blir bare ekstra jobb, og det har vi ikke tid til. 10 cm til, da 😉
   Hadde ikke vært dumt med noen skogsturer i jula, ja. Komme seg ut litt mer er bare bra 🙂
   Det skal vi, dere også 🙂