Winter wonderland

Vi våknet opp til snø i morges, og det har snødd hele dagen, frem til nå sent på ettermiddagen. Resultatet er skarve 10 cm snø på bakken, kunne godt ha kommet litt mer når det først var igang. Og ifølge yr.no skal det bli mildvær og antagelig regn et par dager til uka, så dette kan bli moro… Men det er uansett pent ute nå!

1 151212 Snøfall

Vi måtte til by’n i formiddag. Kjøpte løpestreng til Nairo i går (blir snart koko av sutringa hans, der han sitter ved døra og vil ut), så vi måtte ha noen festeanordninger på Billington (Haldens Jernia-butikk). Og så måtte vi innom miljøstasjonen og en tur på posten for å få sendt en del julegaver. Én til som må sendes, håper det ikke blir for sent på mandag.

Uansett… Jeg var jo bombesikker på at veien her var brøytet da vi skulle dra tidligere i dag, men det var den jo absolutt ikke. Så det ble 3 mil på ekkelt underlag, masse spor og snø. Tok litt lengre tid enn normalt å komme seg til by’n, men vi klarte både tur og retur uten uhell. Tok snømåkinga med en gang vi kom hjem, sånn at det bare var å slappe av med håndballsemi’n da vi var ferdige. Finale i morgen!

Hvis det blir nogenlunde vær til det i morgen, skal vi få montert løpestrengen. Blir spennende å se hvordan Nairo reagerer på det! 🙂

6 Comments

 • Siv Anita

  Fantastisk! Dere har snø i sør, mens vi har ikke en liten cm engang her i nord!
  Men tro meg; jeg er fornøyd så lenge vi slipper unna “den hvite jævelskapen”!

  Håper voffsen blir fornøyd med de nye uteforholdene sine. Kjedelig å være innehund… 😉

  • Kjersti

   Siv Anita: Vi er jo egentlig ganske fornøyde begge to, nå da 😉 Problemet er at det har vært mildvær og regn her i dag, så det er ikke så mye igjen av snøen. Og på grunn av været har vi ikke fått opp løpestrengen til Nairo i dag dessverre, får vente på opphold.

  • Kjersti

   Heidi: Ja, det er noe ordentlig herk, det været som har vært i dag! Ifølge værvarselet skal vi her nede ha et par dager med milvær, og så blir det kaldt igjen. Og enn så lenge spår de snø julaften, og det høres jo veldig koselig ut!
   Jeg er superspent på løpestrengen! Tror at lille reddharen vår vil synes at det er kjempeskummelt med den lina over seg, må bare prøve å gjøre det så moro og ufarlig som mulig.