For en respons!

Jeg vil ikke ta æren for å ha funnet på dette med 100 turdager i 2016. Jeg ble inspirert av flere på Instagram, ville slenge meg med, og synes det var moro om flere ble med. Og det er ingen tvil om at mange synes dette hørtes både moro, spennende og utfordrende ut, for det er mange som har blitt med! DET synes jeg er gøy, det!

Min turdag nummer 3 var om mandag, den helt vanlige og egentlig ganske kjedelige runden i skogen her hjemme. Men solnedgangen var fin:

1 090116 040116 SolnedgangDet er fremdeles så mørkt ute når jeg kommer fra jobb at det ikke blir noen tur jeg vil ta med i oversikten over 100 turdager. Det må man selvsagt gjøre noe med på helgene, og i dag ble det en kombitur: geocaching og turgåing i nærheten av der vi uansett skulle handle.

Stedet var en liten bit av Bohusleden ikke langt fra Strömstad, og det var 6 cacher vi ville ta. Det har kommet noe snø, og det gjør gåinga litt mer utfordrende, spesielt der det er is under snøen. Men, vi klarte oss med bare ett fall, og det var ikke engang meg 😉

Målet var et utkikkspunkt, men på grunn av været var det ikke mye utsikt å se i dag:

Men Nairo prøvde uansett å få oversikt:

Vi spanderte på oss en pause i den lille men søte gapahuken, før vi gikk samme vei tilbake.

Det ble ikke lange turen, men det var en veldig fin tur. Og siden det var en av cachene vi ikke klarte å finne, får vi muligheten til å ta den samme turen en gang til våren eller sommeren også.

5 funn og dag 4 er unnagjort, veldig fornøyde med det!

Flere av dere er flinke til å oppdatere både blogger og Instagram med turene deres, fortsett med det, det er moro å følge med!

4 Comments

 • boerboelheidi

  Jeg leste innlegget (det forrige) og skulle kommentere senere, men det skjedde jo ikke. Uansett, veldig morsomt å “lage til” noe slik 😀
  Noen må jo komme på slik, og noen må spre det så flest mulig får muligheten til å være med, god tur 😀

  • Kjersti

   Heidi: For første gang på veldig lenge fikk jeg mail om at du hadde kommentert! 😀
   Jeg synes det er stas når noen finner på sånne ting, ihvertfall når det er noe jeg tror jeg kan klare. Moro å ha et mål å strekke seg etter 🙂

   • boerboelheidi

    Ja 100 dager er jo ikke slik veldig mye, men jeg vet at jeg hadde kommet til å “stresset” med det om jeg skulle blitt med, selv om jeg sannsynligvis hadde greid det uten problemer (om man tar med de små kveldsturene), så da lever jeg i lykkelig uvitenhet om antall turer jeg går 🙂
    Hadde ligget dårlig an også ser jeg, 9. dag i det nye året og ingen tur enda 😛

    Men for noen er det slike ting som dette som gjør at de kommer seg ut litt ekstra, og så er det jo morsomt når man er flere 🙂

    • Kjersti

     Heidi: Man må jo ut i gjennomsnitt 2 ganger i uka, og det er egentlig ikke mye. Men, så lenge jeg ikke går det jeg kaller turer i mørket, blir det bare helgene igjen i vinterhalvåret, og da må jeg stå på. På den andre side kommer det jo an på hva man regner som tur, og der vil jeg si at det er kun en selv som setter reglene. Jeg ser jo egentlig ikke på det som tur å gå 100 meter fra bilen for å så sitte stille ved et bål i 3 timer, men allikevel er det 3 timer i friluft, så derfor teller den med oogså.
     Veldig moro når man er flere, og man kan følge med på hverandre! Det inspirerer alltid 🙂