Hundetrening og vannregning

I går var det valpekurs igjen. Ingen bilder denne gangen, siden E var hjemme sammen med D. Jeg fikk 20 minutter hjemme til å kaste i meg noe mat (ostesmørbrød for tredje dagen på rad…), få med meg alt jeg trengte og få på meg mer fornuftige klær. Jeg hadde dessverre nesten ikke fått trent noe siden kurset mandag, men E har vært kjempeflink, og jeg ble mektig imponert over fremgangen til Nairo når det gjelder “på plass” på bare to dager! Ikke at det på noen måte er perfekt, men det kommer seg så absolutt!

På kurset gikk vi også gjennom timeout og litt om hvilke irettesettelsesmetoder som ikke bør brukes. Jeg lot ikke Nairo få hilse på de andre hundene før kurset, og nok en gang synes jeg faktisk at jeg hadde litt bedre kontakt med han. Men det kan fremdeles være pølsene sin skyld 😉

Jeg regner med at de av dere som har fulgt meg en stund har full oversikt over den hersens vannlekkasjen vi hadde på hytta i fjor. Halden kommune kunne jo ikke sende meg regningen på vannet som fosset gjennom gulvet i fjor, vi måtte vente til normal avlesning til nyttår og regning nå i februar. Men som jeg skrev i dette innlegget, klarte jo ikke kommunens systemer å skjønne at min avlesning besto av 4 siffer istedenfor 3, så jeg fikk først feil regning.

I går kom den korrekte regningen, og selv om den var lavere enn hva jeg hadde forberedt meg på, så var den allikevel høy nok, nesten kr. 39.000,-. Har sendt kopi av den til forsikringsselskapet, så får vi bare se hvor mye av den de dekker. Har en viss formening, og resten må jo bare tas fra det jeg allerede har fått fra forsikringen.

Resten av kvelden skal brukes til en haug av de tingene jeg ikke har rukket tidligere i uka. Bare 8 timer på jobb i morgen, 2 timer i bil i morgen, 30 minutter til handling i morgen, og så er det jaggu helg!

God torsdagskveld!

{minsignatur}