Oppholdsvær = geocaching (nesten alltid)

I dag skulle jeg jo hatt Heidi og datteren hennes på besøk. Runden vi skulle kjøre og cachene vi skulle besøke var planlagt, oppholdsværet var bestilt, og vi gledet oss stort. Nå ble det jo ikke sånn, og selv om skuffelsen var ekstremt stor til å begynne med, viste det seg at det var en mening med at hun måtte bli hjemme, selv om det ikke var dette som var årsaken. Les mer i bloggen hennes her og her.

Nairo og jeg tok derfor turen til en relativt ny PT like i nærheten. Eileif, Nairo og jeg tok noe av den forrige helg, nå angrep jeg den fra motsatt ende og tok 5 til. De midterste cachene kan ligge og vente, har det ikke travelt med å logge de.

Vi parkerte ved hovedveien, der dette ikke så veldig nye skiltet står:

Og så la vi i vei innover lettgått terreng på grusvei:

Det har jo kommet en del nedbør de siste dagene, og elva vi fulgte et stykke var stor og stri.

Og selv om denne lille strekningen ikke bød på de store naturopplevelsene, så var det mye å titte på. Sola dukket opp og forvandlet regndråpene i trærne til skinnende krystaller:

Fuglene kvitret, og det var masser av spor etter bever i området:

5 cacher rikere og 5,6 km i beina senere satt vi oss fornøyde i bilen og kjørte hjem igjen. Egentlig har været bare blitt bedre og bedre utover ettermiddagen, men nå er det snart mørkt og 1. advent venter i morgen.

God lørdagskveld!

6 Comments

  • Kjersti

   Hassumbudeia: Æsj, så kjedelig! God bedring!
   Jeg har to prolapser i korsryggen, så ryggvondt er kjent territorium for meg. Det gjør vondt som juling å komme igang, men en tur på mykt underlag (skogsstier) pleier å hjelpe meg ihvertfall. Jeg får ikke gått så langt som jeg vil når jeg har det sånn, og det tar mange ganger så lang tid å gå, men det hjelper, og så kommer man seg ut 🙂

  • Kjersti

   Heidi: Tenkte på deg nesten hele veien!
   Nå gikk vi frem og tilbake, så det ble 5 cacher på 2,8 km og så rask gange tilbake. Helt greit på en lørdag som ikke ble som den skulle, men som ble ok allikevel 🙂

   • boerboelheidi

    Aha, dere går tilbake også 😛
    Må innrømme at det var godt å være hjemme ja, jeg og Amanda var alene nesten hele dagen, så har vært mye hvile 🙂

    • Kjersti

     Heidi: *ler* Hadde vært så dumt å bli sittende der uti skogen :p Og det var litt vel langt å gå rundt.
     Høres bra ut, dere trenger hvile nå, begge to. Og så må dere ta vare på hverandre, og be mannen din om å ta vare på dere for meg når han kommer hjem!