Sjukling på tur

Arbeidsdagen var ikke gammel om fredag da jeg skjønte at jeg var i ferd med å bli syk. Det er egentlig bedre å bli syk tidlig i uka, for høyt tempo og adrenalinnivå kan hjelpe til med at det ikke bryter skikkelig ut hos meg, men nå var det engang fredag, og det var helt tydelig ingen vei utenom. Heldigvis (og bank i bordet!) virker det som om det holder seg til lett feber, bihulene og halsen, men lørdagsplanene om en multirunde til fots med Lisa måtte helt klart skrinlegges.

Men, Lisa er ikke tapt bak en stol, så hun var kjapp med å lage og videreformidle en plan B til meg: kjørecachetur! Og å sitte stille i en bil for så å hoppe ut av nevnte bil i noen minutter av gangen, det klarer jeg selv om jeg ikke er mitt sedvanlige jeg.

Tidlig på runden ble det en kirkecache, aldri feil:

Og man blir ganske god til å leke gjemsel når man driver med geocaching:

Jeg er veldig glad for at Lisa er høyere enn meg:

Men av og til, og spesielt når jeg får uventet hjelp av snøfonner, klarer jeg det helt selv 🙂

Selv om formen ikke var helt på topp, så var det ingenting å si på humøret hos noen av oss:

Og funnene raste inn hos oss begge, selv om Lisa var snill og stoppet ved en god del hun har logget før, som jeg ikke har logget. I tillegg var vi innom noen ordentlig fine installasjoner, som jeg ikke vil legge ut spoilerbilder av. Men jeg delte ut noen favorittpoeng da jeg logget. Siste stopp for dagen ble enda en kirkecache:

Og jeg er glad vi ga oss tidlig, jeg var hjemme ved halv fem-tiden.

Jeg har nesten sluttet å bruke den lille cacheboka mi når jeg er ute på tur, jeg bruker Drafts/Field notes på GPS’en istedenfor. Derfor har jeg aldri helt kontroll på hvor mange jeg finner (og det er jo ikke i det hele tatt frustrerende! 😉 ), så jeg ble ordentlig sjokkert når jeg oppdaget at jeg hadde 44 funn i går! Det er slettes ikke dårlig etter 6 timer på veien og en form som absolutt kunne vært bedre! Og jeg nærmer meg allerede 100 funn i år, noe som på alle måter er like sjokkerende. Kan bli interessant å summere opp dette cacheåret om 11 måneders tid 😉

Kvelden ble veldig rolig, og jeg spanderte på meg det beste is-merket som finnes:

Jeg trenger aldri lære meg hvilke smaker jeg liker best, for jeg synes det kommer nye kombinasjoner hver eneste gang jeg vil ha en ny boks. Og det er ytterst få av de som ikke er gode 😉

6 Comments

 • boerboelheidi

  Usj, håper du er helt bra igjen til i morgen.
  44 på en dag er jo bra 😀 Morsomt med slike dager, jeg synes det skal bli spennende å høre hvor mange du har om 11 mnd også 😛
  Og nå begynner jeg å bli veldig lei av snø, og snø.. Når jeg ser bilder fra stede der det er bart, så er det nesten så jeg har glemt hvordan det kan være. Men har inntrykk av at det er mye snø mange steder denne vinteren her.

  • Kjersti

   Heidi: Det er jeg nok ikke, men jeg håper det ikke blir noe verre enn det er nå. Tabletter tar feberen, og halsen og bihulene kan jeg til en viss grad leve med i noen dager.
   Fortsetter dette året i samme cachetempo som det har begynt, ender jeg opp på nesten 800 funn når året er over. Det er jo helt hinsides!!!
   Det har nok vært unormalt mye snø over store deler av landet denne vinteren. Vi har ikke hatt store mengder snø, så jeg skal ikke klage på det. Men jeg har nylig fått vite at kommunen har bestemt at veien forbi oss skal være vintervei, så de brøyter så og si ikke, og salter/strør ikke i det hele tatt. Og selv om det bare er snakk om ca 7 km før jeg kommer til ikke-vintervei, så er det 7 km med til tider vanskelige kjøreforhold og mye hard is og harde spor som går hardt utover bilene.

 • boerboelheidi

  Jeg blir helt “slått ut” av feber, men er veldig sjelden jeg har det. 800 på et år er mye ja, eneste målet jeg har er flere enn i år, haha.
  Vintervei er jo billig for kommunen.. er nok slik det er alle steder her, men vi er jo vant til det, og er jo heller ikke “den” trafikken som er hos dere.
  Hvordan går det forresten med bilen? Tilfreds, eller veeldig tilfreds :D? Og Nairo og hundebur?

  • Kjersti

   Heidi: Jeg pleier å få feberkramper og muskel- og leddsmerter sammen med feber, men ikke når det er så lite som det er nå, heldigvis.
   *ler*Fjoråret var vel ikke det beste for deg, nei 😉 Jeg har aldri funnet så mange på et år, men jeg skal ikke si at jeg klarer det i år heller. Joda, jeg er glad i mange funn, men jeg kan ikke sette noe press på meg på sånt, da blir jeg bare lei.
   Hadde det vært jevnt med kuldegrader og snø på veien, hadde det vært noe helt annet med vintervei. Her går jo temperaturen opp og ned gjennom hele vintere, så det fryser og smelter om hverandre.
   Bilen har det fint, jeg gleder meg til å teste den skikkelig når det bare er varmegrader 🙂 Absolutt tilfreds så langt 🙂 Nja, Nairo er vel ikke veldig fornøyd ennå, og jeg vet ikke om jeg er helt fornøyd heller. Synes det blir litt lite, altså.

 • Willeikke

  Nok en artig tur der Kjersti blir tvunget ut av komfortsonen gang etter gang😜