3,5 km og 12 funn

I februar fant jeg noen av cachene i en WT som ligger ikke så himla langt hjemmefra, rett over grensa. I dag tok vi turen tilbake dit for å finne noen til i trailen.

Jeg hadde lagt opp til en runde, hvor det bare var ett lite sted vi måtte gå frem og tilbake. Sola glimret med sitt fravær og det var litt guffent, men veldig deilig å komme seg ut litt.

En av cachene var en klatrecache, og her er jeg usikker på om jeg ville ha klatret opp selv, så jeg er glad Eileif var med:

Nairo fulgte nøye med på hva Eileif holdt på med. Kanskje jeg kan sende Nairo opp neste gang vi kommer til en klatrecache? :p

En del av trailen går forbi en crossbane, og vi hørte lenge før vi kom dit at det var folk der. Antagelig var det et stevne av noe slag, så det var en cache vi måtte hoppe over, det var stappfullt av folk over alt.

Men det var veldig moro å stå og se litt, de hopper høyt de tøffingene! Nairo synes ikke det var like moro med alt bråket, så det var ikke lenge vi ble stående.

Den siste biten tilbake til bilen var en slakk oppoverbakke, ser ut som Nairo synes det var tungt å dra på Eileif 😉

En fin liten tur på 3,5 km og 12 funn. Skulle gjerne vært ute mer i dag, men vaskemaskinen ropte på meg, og det er jo alltid andre småting som må gjøres. Så da bærer det heller ut igjen i morgen. Turen i dag var forresten turdag nummer 26 i år, så jeg ligger fremdeles litt bak skjemaet på 2 turer i uka, men det satser jeg på å ta igjen på noen av fridagene fremover i vår.

God lørdag, alle sammen!

6 Comments

 • boerboelheidi

  Flott klatretre, men noen ganger er det likevel ikke nok, ihvertfall ikke om man er alene.
  Ser jo virkelig ut som Nairo drar det han kan 😀
  Satser på tur i morgen vi, håper været holder seg, er forholdsvis bra her i dag.

  • Kjersti

   Heidi: Jeg synes greinene var litt for tynne på dette treet, og cachen hang ganske høyt opp (i mine øyne :p), så det var veldig fint at Eileif turte 🙂
   *ler* Ja, han dro nok der, men det er nok en kombinasjon av draing og litt sliten og litt tørst 😉
   Jeg har fulgt med på helgeværet hele uka, og det har vært meldt sol både lørdag og søndag frem til i går ettermiddag, da skiftet det til mer skyet og bittelitt nedbør. Men jeg SKAL ut i morgen også, så det får IKKE lov til å regne!

 • Tove

  12 funn er ikke verst. Det er 1/4 av det jeg har logget hittil i år det! Ser ut til å være et fint og enkelt klatretre dette. Jeg kom ut i ettermiddag og oppdaget at det var flott vårvær ute. God tur i morgen.

  • Kjersti

   Tove: Nei, jeg synes 12 funn er midt i blink en lørdag formiddag. Og jeg har ikke logget så veldig mange flere enn deg så langt i år.
   Der ser du, kriteriene for hva som er et enkelt klatretre varierer utifra hvor tøff man er 🙂
   Jeg har stått opp til et tåkehav, men jeg håper det letter utover dagen. Takk!

 • Lene

  Haha, måtte flire godt av Nairo som sleper på far 😛

  Jeg er helt med deg på det der med å klatre i trær, jeg er ingen klatremus, gitt. Skulle jeg i det hele tatt vurdert det, så måtte det vært minst tre sikringstau, fallnett og innebygget trapp. Da hadde jeg kanskje klart å klatre litt opp. Verre hadde det vært å komme seg ned igjen, da MÅ man jo se ned :O

  • Kjersti

   Lene: Jeg flirte også godt når jeg så bildet, for det så ikke så ille ut i virkeligheten 😉
   Etter at jeg utfordret meg selv på min første klatrecache i fjor, og besto utfordringen med glans, har jeg til stadighet overrasket meg selv ved å tørre flere ganger. MEN! Jeg har absolutt mine begrensninger, vil helst ikke særlig høyt opp, vil ha tykke gode greiner, og helst ha noen med meg som kan ringe etter luftambulanse for å få meg enten ned eller videre til sykehus. Høydeskrekken er såpass stor at jeg har full respekt for den.