Geocaching i vårsol

Jeg har tatt et par feriedager nå som det er vinterferie på skolene, og jeg var fast bestemt på at i dag skulle Nairo og jeg ut og kose oss i skogen, uansett hvordan vær det ble. Været ble perfekt, vindstille, skyfritt og en strålende sol som allerede varmer, så da må det jo være vårsola!

Geocaching har det ikke blitt mye av i det siste, men nå har abstinensene blitt så store at jeg måtte finne noen. Valget falt på en hel MultiPT og deler av en vanlig PT rett over grensa. Jeg har aldri tatt noen MultiPT før, så jeg var spent på hvor lang tid jeg kom til å bruke på oppgavene og letingen, men denne var veldig grei, så jeg brukte ikke mye unødvendig tid.

Begge PT’ene går i nærheten av et grustak, her er litt av det:

Vi fulgte skogsveier hele tiden. Noen områder lå i sol og var derfor helt bare, andre områder lå i skygge og var derfor fulle av is og skare. Men det gikk fint, selv om jeg hadde latt broddene være igjen hjemme.

Nairo storkoste seg! Masse ukjente lukter som måtte undersøkes, og utsikter som måtte sjekkes ut:

Det skulle blitt 17 funn i dag, men jeg endte på 16. Den siste hoppet jeg rett og slett over, da den lå tett inntil en hytte med flere bjeffende hunder, og jeg så Nairo ble utilpass av dette. Så den får vi komme tilbake til en annen gang, jeg har jo mange igjen av den vanlige PT’en.

En skikkelig deilig dag! Gleder meg til flere sånne utover våren. I morgen skal mamma og jeg ha en mor-datter-dag. Hun aner ikke hva vi skal, så det skal bli spennende å se reaksjonen hennes. Og jeg lover å blogge om det hvis jeg får lov av henne og de andre som er involvert 🙂

8 Comments

 • boerboelheidi

  Dere har vinterferie denne uken ja, heldige med været 😀 Her er vinterferie neste uke, men blir lite ferie på meg, skal benytte anledningen til det vanlige periodiske på jobben. Trøsten er at det er veldig stille og rolig på jobb den uken 😀

  • Kjersti

   Heidi: Jeg har jobbet 3 dager denne uka, og det er like deilig som alltid å jobbe når det så og si ikke er noen der 🙂
   Veldig heldige med været, håper det holder seg ut uka så jeg kan få ihvertfall en fin tur til, med eller uten cacher!

 • Tove

  Det så deilig ut 🙂 Rart å tenke på, men det er jo snart mars og dermed ikke lenge til det begynner å våres. Men jeg venter fortsatt på vinteren jeg? Hmmm, noe er galt et sted 😉
  Barfi var og fikk vaksine i dag og var veldig opptatt med å snuse før vi gikk inn. Var ikke den 1. hunden der 😉 Og inne ble hun veldig misunnelig, en annen hund fikk leverpostei! Den skulle til Sverige (og fikk medisin inni leverposteien)
  Kos dere i morgen. Gleder meg til å lese hva du har funnet på 🙂

  • Kjersti

   Tove: Den ene sjefen min etterlyste krokus her om dagen. Er litt tidlig for den enda, men det er nok ikke lenge igjen 🙂 Vente på vinteren, du har da hatt masse snø i vinter?
   *ler* Leverpostei er en slager blant hunder 😀 Mange hunder får svensketabletten i våtfôr hos min veterinær. På Nairo må jeg dytte tablettene bak i halsen hans, han spiser de ikke frivillig uansett hva jeg prøver.
   Om jeg ikke får lov til å bruke bilder, så skal dere så absolutt få referat fra morgendagen. Jeg er kjempespent! 🙂

   • Tove

    Vinter: Joda, det har vært hvitt på bakken her siden i begynnelsen av januar. MEN det er ikke mange snøfallene det har vært og ikke mer enn 2-3 uker der det har vært så mye snø at man ikke har kunnet skimte/se halmstubben også. Og joda det har vært noen skikkelige kalde dager, men det har vært enda flere milde og regnfulle dager. Så den skikkelige vinteren venter jeg fortsatt på. Jeg begynner å frykte for at det er klisterføre og da blir det ikke noe av skituren på åsen jeg hadde tenkt å ta etter helgen heller
    .
    Broren min la ut bilder av blåveis for flere uker siden ( i Hedrum)

    Håper dagen ble topp for både mor og datter 🙂

    • Kjersti

     Tove: Jeg skjønner hva du mener, og i forhold til de vintrene du er vant til, har dere ikke hatt en normal vinter i år. Får satse på at den ikke kommer for fulle mugger nå.
     Jøsses, blåveis så tidlig!
     Mamma ble veldig overrasket men også veldig fornøyd. Jeg ble også fornøyd, og er veldig sliten. Blogginnlegg kommer 🙂

  • Kjersti

   Lillian: Det er så sant som det er sagt, har virkelig fått ladet batteriene i dag 🙂