Cachedag med lite uttelling

Periodens challenge fra HQ er å samle sammen 100 poeng for den laveste suveniren og 1000 poeng for den høyeste. I utgangspunktet ikke noe vanskelig, men den første lørdagen i perioden var jeg ikke klar over at lab-cacher ikke teller med, så da tok jeg for få vanlige cacher. Den andre lørdagen var for en uke siden, da var vi på Nordens ark og caching ble ikke prioritert i det hele tatt. Så var det i går, og siden ettermiddagen og kvelden skulle brukes til noe helt annet enn caching (blogginnlegg kommer i morgen), så bestemte jeg meg for å ta noen av cachene med mange favorittpoeng på vei inn mot Fredrikstad. Cacher med flere enn 10 favorittpoeng gir mer poeng i challengen.

Som tenkt, så gjort. Jeg dro hjemmefra ved 10-tiden og hadde pakket bilen for både caching og ettermiddagsavtalen. Første stopp var ved Brandstorp gårdsbutikk:

Cachen ble funnet rimelig kjapt, og jeg benyttet muligheten til å shoppe litt:

Eplemost, to typer alkoholfri cider, og to typer müsli.

Kjørte videre, parkerte ved Borge skole og tok beina fatt på fin sti/skogsvei:

Cachen ble funnet kjapt og greit, og jeg gikk videre til en gammel bunker, men der kom dagens første DNF.

Tilbake til bilen, og videre til to field puzzles. Jeg pleier å styre unna de da det er få ting som er så kjedelig som å stå ved en cache og ikke få logga fordi du ikke får tak i loggboka, men begge gikk veldig fint, og jeg koste meg stort med at jeg klarte å finne ut av de.

Neste stopp burde vært kjapt og enkelt, men der kom dagens andre DNF. Så var det nok en field puzzle, og denne gikk også veldig fint:

Den siste jeg stoppet ved ble også en DNF, så status for dagen ble 3 DNF og 5 funn fordelt på 1 mystery og 4 tradisjonelle. Langt fra de 10 funnene jeg hadde håpet på, men jeg hadde rett og slett ikke tid til mer.

Etter en stopp på Rema og på Tistasenteret, kjørte jeg til ettermiddagens avtale, som jeg skal fortelle alt om i morgen.

Periodens challenge er ferdig søndag om en uke, så lørdag er min siste mulighet for å få nok poeng. Jeg er i prinsippet bare halvveis i de poengene jeg trenger, og siden den lørdagen egentlig ikke skal dreie seg om caching (ihvertfall ikke bare caching), er jeg veldig usikker på om jeg klarer den store suveniren. Ett lite halmstrå er hvis noen tar noen av mine cacher og gir meg favorittpoeng, men jeg kan jo ikke belage meg på det.

2 Comments

 • boerboelheidi

  Jeg oppdaget tilfeldig at lab-cachene ikke telte heller. Hadde ikke noe å si for oss som dro for å logge en trail eller to, men litt rart siden de har med tidligere.
  Når jeg skulle sjekke poengene mine hadde jeg 700 før jeg begynte å cache, var litt heldig med tidspunktet for denne challengen og favorittpoeng.
  Bunker tror jeg ikke jeg hadde hatt så lyst til å gjøre alene. Sikkert mange forskjellige av de, men de vi har tatt har det vært greit å være to.
  Er litt spent på hva det neste er, ser ut som det alltid er noe challenger, og over flere mnd.

  • Kjersti

   Heidi: Jeg har fått noen favorittpoeng som har hjulpet meg på vei, heldigvis. Normalt ville det ikke vært noe problem å klare denne challengen, men jeg har ikke fått cachet alle lørdagene.
   Her skulle cachen være på utsiden, jeg går ALDRI inn i en bunker alene! 😯
   Neste kommer vel over nyttår, den perioden som slutter i dag er den siste i denne runden.