Fremdeles ikke ferdige på Saltö

Nok en tur til Saltö i dag, og selv om vi nå begynner å nærme oss slutten på cacher der ute, har vi fremdeles noen igjen. 14 funn ble det i dag, da gjenstår det 1 tradisjonell og 1 letterbox på selve øya, 1 tradisjonell på en holme på utsiden av øya, og 3 mysteryer i tilknytning til øya. Jeg regner ikke med at hverken letterboxen eller mysteryene noen sinne blir smilefjes på mitt kart, men jeg håper vi finner de 2 tradisjonelle ihvertfall. I tillegg ligger det flere like innenfor øya, og enda flere på andre øyer og halvøyer i nærheten, så det blir garantert flere turer til området.

Nairo har lært seg å finne vann han kan drikke selv om vi er omringet av saltvann:

1-221016-geocaching-pa-saltoGutta mine nyter utsikten:

2-221016-geocaching-pa-saltoVi skriver 22. oktober i dag, og fremdeles er det blomster som nekter å innse at sommeren er over:

3-221016-geocaching-pa-saltoDenne holmen synes jeg ligner på en miniutgave av en blanding av Gaustatoppen og Ayers Rock:

4-221016-geocaching-pa-saltoMå neste prøve å komme meg ut på den på sommeren!

Tittei!

5-221016-geocaching-pa-saltoEtter en haug med klatring opp på en topp man ikke ville ha gått opp på hvis det ikke hadde ligget en cache der, tok vi oss en pause. Nairo ville ikke høre snakk om pause, så han tok i bruk sin fantastiske egenskap: graving!

6-221016-geocaching-pa-saltoKunne stått i timevis å bare tittet på havet og svabergene:

7-221016-geocaching-pa-saltoDet var ordentlig rufsevær i dag, med både vind og regn. Men sjøen var veldig stille, så jeg fikk ikke de dramatiske bildene jeg hadde ønsket meg. Neste gang, kanskje?

Følg meg gjerne på Instagram, der kommer det til tider bilder som ikke blir postet her.

Følg også gjerne Facebook-siden til bloggen.