Hjemmedag med flinke gutter

Formen min har vært variabel de siste dagene. Bortsett fra sporadisk hodepine og sporadisk vondt i magen klarer jeg ikke helt å sette fingeren på hva det er, men jeg våknet ihvertfall i morges og var slett ikke i form i det hele tatt. Så dagen i dag har jeg stort sett ligget på sofaen eller sittet foran pc’n, og formen er stigende og slett ikke så ille lenger. Og med en stille kveld foran meg som barnepike blir dette veldig bra, og jeg er back on track i morgen.

Har dristet meg ut en tur i det vakre vårværet. Det blåser surt her, men det blåser jo egentlig alltid her, så vi får bare velge å overse vinden og heller være glade for null skyer og en stor hvit kule på himmelen som virkelig varmer hvis man finner ly for vinden. Jeg har også funnet årets andre krokus:

Husker dere dette innlegget om blant annet all den våte veden vi har fått (eller rettere sagt kjøpt)? Min kjære har gjort en formidabel innsats de siste dagene, og etter dagens økt ser det slik ut på siden av garasjen:

Jeg må si jeg er mektig imponert altså, 3 favner våt ved ferdig stablet! Flinke kjæresten min! Han hadde med seg Nairo ut også, og han har kost seg i langlina med å jakte på sommerfugler og andre flyvende insekter og med å tygge på ved. Så i prinsippet har han også hjulpet til, siden det dermed ble en vedkubbe mindre for E å stable 😉 Min konklusjon er ihvertfall at jeg har to flinke gutter her!

God torsdagskveld til dere alle!

Bildene kan også sees her.

{minsignatur}

4 Comments

 • Siv Anita

  Jeg gleder meg over våren din! Krokus og løvetann er ren magi!!!

  At veden er stablet og klar til tørking – er bra, men også en skrekkelig påminnelse om at det blir vinter igjen!!! 😉

  Jeg håper du blir frisk igjen veldig, veldig snart, sånn at dere kan kose dere masse i påsken!!!

  P.S! Hils E. og si at jeg synes du også fortjener et overraskelses-påske-egg, som du ikke vet noe som helst om – og som er stappet med goooooood sjokolade!!!! 😉

  *klem*

  • Kjersti

   Siv Anita: Det er veldig deilig å se blomstene popper opp og trær og busker får skudd ja, ingen tvil om det! Og jeg synes det er deilig å ha 5 favner ved i hus også jeg da, selv om det er en påminnelse om at vinteren kommer tilbake.

   Frisk skal jeg absolutt bli, basta bom! 😉

   Og jeg kommer ikke til å si det til E, for det vil i så fall innebære at han bruker penger vi ikke har på noe som midjen min ikke har godt av 😉

   Stor klem!

 • Marianne

  Ja våren er skjønn..Merkelig at lysten til å jobbe med veden er så sterk da? Mannen min er også igang med den..Men vi har myyye mer arbeid da, for vår er kommet som gedigne stammer..Så her må det kuttes og kløyves i ukevis fremover 😉

  • Kjersti

   Marianne: Jeg tror han bare vil bli ferdig med det så fort som overhode mulig, så han kan lene seg tilbake og vite at han slipper å tenke mer på ved. Dere har mer jobb enn oss ja, misunner dere ikke den! Men det er godt å ha ved i hus 🙂