Late juledager

God romjul!

Hos oss går livet i sakte fart om dagen, helt nydelig!

Julaften var akkurat så stille og deilig som vi liker den. Mamma og Eileif sto for nydelig kalkunmiddag, og Nairo pyntet seg i noen få sekunder:

1 261215 241215 JulaftenDen ene lysslynga på juletreet fant ut at det ikke ville lyse mer, så da ble halvparten av gavene liggende i skygge:

2 261215 241215 JulaftenDet var SÅ mye fint under treet! Nairo pakket som vanlig opp pakker selv, mamma fikk både ting hun ønsket seg, ting hun ikke visste at hun ønsket seg men som hun ble veldig glad for, og spiselige ting. Eileif ønsket seg hovedsaklig penger, men han fikk også masse annet som han både jublet over og lo av. Og jeg fikk nesten alt jeg ønsket meg og masse mer som jeg er veldig takknemlig for.

Desserten orket vi som vanlig ikke, og det ble tidlig kveld på meg (også som vanlig).

I går var den tradisjonelle sløvedagen her i huset. Eileif kjørte hjem mamma, ellers tok vi livet helt med ro, og jeg orket til og med å se ferdig en Harry Potter-film. Normalt går de så sent at jeg sovner før de er ferdige.

I dag var det på høy tid å strekke litt på beina. Hadde et par cacher som trengte vedlikehold, og så tok vi samtidig turen til et lite tjern vi ikke har vært ved før. Lett tilgjengelig og veldig vakkert!

Som dere ser, var vi der midt på dagen, men kamerainnstillinger kan gjøre at det ser ut som kvelden:

Turen ble ikke særlig lang, men akkurat i dag var det helt greit. Nairo skulle helt sikkert ønsket seg noe mer, men han har egentlig ligget rett ut i to dager, og han maser ikke, så da har nok han noen late juledager også.

Håper dere har en fin romjul uansett hva dere gjør!

8 Comments

  • Kjersti

   Sissel: Synes han var flink til å velge ut en fin farge, han kledde den :p

 • boerboelheidi

  Er slike dager som er veldig gode, spesielt når det har vært litt hektisk på forhånd.
  Vi hadde et tre om ikke hadde lys som fungerte på øverste del, det så litt mer merksnodig ut :p

  Her ble det -20 nå, så det innskrenker muligheten til tur litt, får håpe det endrer seg litt 🙂

  • Kjersti

   Heidi: Det er helt sant, og selv om jeg føler meg veldig lat, så er det utrolig deilig!
   *ler* Normalt pleier vi å vikle lysslyngene rundt treet, ovenfra og nedover, så egentlig skulle vi hatt samme problem som dere har hatt :p
   Å fytte grisen, det er kaldt det! Her ligger det akkurat under null og julesnøen daler sakte ned, så her er det skikkelig idyllisk i dag. Men nei, jeg hadde ikke gått lange turen i din temperatur!

 • Siv Anita

  Det er ut som om dere har hatt en superfin julefeiring 🙂

  Tusen takk for julegaven, kjempekoselig med ny geocaching-notatbok fra deg. Klør etter å ta den i bruk, men er bare halvveis i den andre, så den må nok ligge på vent en stund 😉
  (og håper jeg kan være tilgitt at det ikke ble noen julegave til deg (eller noen andre for den del), økonomien strekker bare ikke til for tiden….)

  Godt nytt år!
  Ønsker det alt det beste for 2016 🙂

  • Kjersti

   Siv Anita: En veldig fin, og egentlig veldig lat, julefeiring 😉
   Bare koselig! Jeg forventer aldri noe tilbake, jeg gir fordi jeg synes det er moro å gi 🙂
   Takk det samme! Håper du får en haug med gode turdager i det nye året!