Litt caching i varmen

Jeg hadde bestemt meg for å stikke ut og cache litt i dag, men viljen til å ta en lengre tur forsvant jo nærmere avreise jeg kom. Derfor ble det en liten tur til Skjebergtraktene, det er jo ikke lange veien å kjøre. Jeg trengte sånn egentlig ikke noen funn, men jeg har jo et ønske om å klare begge suvenirene for denne perioden, og da kan jeg ikke bare belage meg på å få favorittpoeng og på at jeg skal få tatt nok på Mega i Horten om 2 uker. Så selv om det ikke ble mange funn i dag, så må det være bedre enn ingenting.

Startet med en liten skog med 3 cacher. Det skulle være stier, men de stiene så jeg bare innimellom, som her:

Nydelig vær, nesten litt for varmt, så jakka røk fort av:

Det ble en del bushing akkurat her, men cachene gikk helt fint å finne.

Kjørte så og tok en challenge som var en park&grab, og så var siste stopp Bjørnstadskipet. Der var det to jeg ville ta, en like ved en av de to parkeringene, og så cachen knyttet til selve skipet:

Gangveien til helleristningene var fin og godt tilrettelagt:

Og det første jeg tenkte da jeg kom frem (sånn bortsett fra å finne cachen), var at her har jeg vært før. Og joda, etter å ha tittet gjennom funnloggene fra helt tidlig i min cachekarriere, så fant jeg en DNF fra mai 2010 på en nå arkivert cache. Da hadde jeg holdt på med dette i 4 måneder, nå har jeg 13 år til på baken. Så får vi se om det tar 13 år til før jeg er tilbake på samme sted 😂

Skipet er imponerende:

Vanskelig å se dimensjonene på et sånt bilde, men som det står på infotavla, så er skipet 4,5 meter langt.

Like ved siden av, på høyre side, er disse to mindre skipene:

Kan jo bli helt koko i hodet av å tenke på at disse ristningene er +- 3000 år gamle! 😯

6 funn ble det altså i dag; 5 tradisjonelle og 1 mystery challenge. Som sagt, bedre enn ingenting.

Stoppet på Plantasjen på vei hjem og handlet litt, det skal dere få se i morgen 🥰

2 Comments

 • boerboelheidi

  Vi har hatt fantastisk vær også ☀️ Var på tide, men ser ut som det varer bare i helgen.
  Satser på noen cacher neste uke, har blitt få poeng til nå.
  Heldig som bor så nærme Mega, blir sikkert noen fra her oppe der nede også, men vi holder oss nok hjemme, eller på mer hjemlige trakter 😊
  Plantasjen har vi ikke her, heldigvis 🤪 Men vi har et gartneri som har litt for “mye” 😂

  • Kjersti

   Heidi: Vi får også litt dårligere vær til uka, jeg bare håper det ikke pøsregner på 17. mai, sånn for ungenes del.
   Det har jo vært nordpå de to siste årene, så fint at det kom tilbake ned hit. Det skulle vært i Horten i 2020, men det måtte jo avlyses pga pandemien. Blir fint å kunne ta det som dagstur, slippe å styre med overnatting 😊
   Vi har vel bare ett gartneri her i byen nå, mange år siden jeg var innom der. Men det er jo livsfarlig å gå inn sånne steder, selv på Rema slet jeg her om dagen da de har en av mine favorittblomster der også 🤪